Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Κλητήρες και κατασχέσεις...


Ορίζονται οι αιρετοί της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ο ένας πίσω από τον άλλο. Άλλοτε ήσυχα χωρίς αντιδράσεις και άλλοτε μέσα σε κόντρες και αντιδικίες.
Τα πρόσωπα που καλούνται να υπηρετήσουν τους θεσμούς αν μη τι άλλο πρέπει να είναι "καθαρά" και να δίνουν και το καλό παράδειγμα στους πολίτες.
Ή μήπως δεν είναι έτσι; 
Θα μου πει κάποιος και με το δίκιο του, πως τώρα που είναι εξουσία πιάσε τ' αυγό και κούρευτο...
Υπάρχει όμως και μια διαφορετική άποψη στις μέρες μας, από τον κόσμο που λέει ότι όσοι ασχολούνται με τα κοινά το κάνουν για να "φάνε"!
Δεν είναι απαραιτήτως έτσι. Υπάρχουν και άνθρωποι που δεν έχουν τέτοια δεδομένα. 
Υπάρχουν όμως και κάποιοι άλλοι που πήραν γερό μπαξίσι είτε για να μην ασχοληθούν και να είναι το πεδίο ελεύθερο, είτε για να ασχοληθούν και αφού εκλεγεί ο συνδυασμός να πάρουν μια έμμισθη θεσούλα για να βγάλουν τα "παλούκια" στις τράπεζες.
Ας έρθουμε όμως στο προκείμενο. 
Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι ορίστηκε "επικεφαλής" σε διευρυμένο ιστορικό δήμο του νομού, αιρετός ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει πρόβλημα ρευστότητας, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αποπληρώσει τις οικονομικές του υποχρεώσεις προς τρίτους και να τον "κυνηγούν" οι κλητήρες με τα κατασχετήρια στα χέρια!
Μα και αυτοί οι δανειστές του δεν περιμένουν να ξαναμαζέψει ο αιρετός τα απίδια στο σάκο και να ξεχρεώσει. Τόσα του έφυγαν προεκλογικά...Γιατί δεν περιμένουν να κάνει απόσβεση και μετά να πάρουν τα χρωστούμενα;
Ακούς ...μαρέ;;;;
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...