Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2011

ΑΙΤΩΛΙΚΑ ...δείπνα!!!!!!!!!!!Ένα πολύ σημαντικό δείπνο με πολύ "ακριβό" μενού πληροφορηθήκαμε πως δόθηκε το Σάββατο το βράδυ στο Μεσολόγγι.
Ο οικοδεσπότης κ. Κανής πρόεδρος του ΝΟΜ φέρεται πως φιλοξένησε σπίτι του εκλεκτούς καλεσμένους. 
Στο δείπνο λέγεται ότι ήταν ο δήμαρχος Ναυπάκτου Γιάννης Μπουλές, ο δήμαρχος Μεσολογγίου Πάνος Κατσούλης, ο αντιδήμαρχος κ. Κοταντάκης, ο πρώην πρόεδρος του ΕΚ Μεσολογγίου Αλέκος Μαστρανδρέου, δυο κύριοι της ΕΑΣ Μεσολογγίου Ζωγράφος και Φραγκούλης.
Το μενού πέραν όλων των άλλων εδεσμάτων είχε λένε οι πληροφορίες και την ΑΙΤΩΛΙΚΗ. 
Δεν γνωρίζω τι ειπώθηκε ακριβώς αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι ο δήμαρχος Ναυπάκτου γνωρίζει  καλά τα θέματα της Αιτωλικής. 
Από την άλλη αν δεν με απατά η μνήμη μου ο κ. Κατσούλης ως δεξί χέρι του πρώην νομάρχη συμφωνούσε με τις "μεθοδεύσεις" του προϊσταμένου του υπερ της ΑΝΑΙΤ και κατά της ΑΙΤΩΛΙΚΗΣ
Βρε πως αλλάζουν οι καιροί...σήμερα εδώ...αύριο εκεί...
Ο Μεγαλοπρεπής ενημερώθηκε μάθαμε για το δείπνο και δυσαρεστήθηκε τα μάλα γιατί ο Κατσούλης λέει έγινε συνομιλητής του Μπουλέ...
Τι να γίνει Μεγαλοπρεπή μου...
Άλλοι καιροί...Άλλα ήθη...
Έτσι είναι...Τώρα που δεν έχεις ρόλο στην Αιτωλοακαρνανία οι παλιοί σου συνεργάτες σε πολλές περιπτώσεις ακούγεται ότι γίνονται συνομιλητές με άσπονδους εχθρούς σου!
Οπότε είτε συγχυστείς είτε όχι δεν έχει πολύ μεγάλη σημασία...
Το μόνο που έχει σημασία είναι να μην εξάπτεσαι γιατί στο μέλλον θα τους χρειαστείς...
Πως αλλιώς θα περάσεις στο Μεσολόγγι και στη Ναύπακτο όταν γίνουν εκλογές...αν φυσικά είσαι υποψήφιος; 

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν βγάλεις και το τιμολόγιο για τον εθελοντισμό (αφίσες κ.α.) θα είσαι πράγματι "γάτα με πέταλα"!

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΑ ΞΕΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΚΟς ΚΑΝΗΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙΧΕ Ο ΚΟς ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ ΩΣ ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗΣ ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΛΕΨΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΟΥ ΤΟΥ ΝΟΜ. ΕΚΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜ Ο ΚΟς ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΜΑΓΕΨΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΑΡΧΙΜΟΥΣΙΚΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ."ΠΟΣΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ"? Ο ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΗΡΘΕ?

Ανώνυμος είπε...

A και μιά ενδιαφέρουσα πληροφορία για να ξέρουμε και τι μας γίνεται:Οταν το 89 ο φίλτατος Μεγαλοπρεπής βρέθηκε στην Εμπορική ως κλητήρας σχεδόν αφού δεν μπορούσε να είναι δοτός Νομάρχης όπως ήταν ως τότε, ο άνθρωπος που τον έβαλε ξανά στο παιχνίδι ήταν ο Μπλέτσιος,ο ταμίας του Ακη!Αυτό το ΠΑΣΟΚ έχει πολύ βάθος τελικά και πολύ μακριά χέρια!!!Τον ταμία τον ακούμε τώρα για τα σκάνδαλα του Ακη στο Αμυνας!Λουλούδια λουλούδια παντού!Ξύλο που πάει χαμένο!

Ανώνυμος είπε...

10:35 μάλλον σκας γιατί δεν σε κάλεσαν στο δείπνο, ως εξέχουσα προσωπικότητα και ο Κατσούλης δεν σε έχει στο πρόγραμμα για γραμμάτεια. Το πήρες χαμπάρι ότι ξόφλησες και λαλάς ξερνώντας. Γιατί δεν πας στο Βλαχογιάννη να σε μάθει κλαρίνο τώρα που ανέλαβε τη Φιλαρμονική; Να σε πάίρνει και σε κανένα πανηγ'υρι να βγάλεις κανα φράγκο, ανώνυμη κότα...

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΝΑ ΤΡΩΩ ΜΕ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΚΟΤΑ 1.31

Ανώνυμος είπε...

Καλά μωρε παιδιά αμα κάποιος λέει την αλήθεια, το γεγονός αυτο είναι πραγματικό, πρεπει απαραίτητα να "ξερνάει;