Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Απειλές και διαπληκτισμοί στον Εμπορικό Σύλλογο Αγρινίου...

Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι χθες το βράδυ ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου πραγματοποίησε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο, μόνο για τα μέλη του Δ.Σ. με αντικείμενο τις τελευταίες εξελίξεις στο ζήτημα του κλεισίματος των εμπορικών καταστημάτων τα Σάββατα του καλοκαιριού.


Σημειώνεται ότι μέρος του Εμπορικού κόσμου συγκεντρώνει υπογραφές εκφράζοντας τη διαφοροποίηση του από το κλείσιμο επί 2 μήνες των καταστημάτων τους τα Σάββατα και προτείνουν ως εναλλακτική πρόταση το κλείσιμο των καταστημάτων από 15 Ιουλίου έως 15 Αυγούστου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά τη χθεσινή συνεδρίαση υπήρξε ένταση μεταξύ του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου και εμπόρου της πόλης. Ο λεκτικός διαπληκτισμός ήταν έντονος με αποτέλεσμα να καταλήξει σε εκατέρωθεν απειλές.

4 σχόλια:

gitsanas είπε...

ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΝΕΚΡΩΣΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ?
ΑΛΛΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ ΤΟΥΣ! ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΦΙΣΣΕΣ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ! ΠΩΣ? ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥΣ?

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ ?
ΠΟΙΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΡΙΣΗΣ ?
ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΞΟΧΙΚΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ?
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΨΩΝΙΣΟΥΜΕ ΕΔΩ ,ΕΝΩ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ?

Ανώνυμος είπε...

Ποιος νομίζει ότι είναι ο Τζωρτζόπουλος? Απόφαση πήραν όσοι είναι εγγεγραμμέβοι στον εμπορικό σύλλογο. Οι υπόλοιποι μπορούν κάνουν ό,τι θέλουν.
Υποτίθεται ότι έχουμε δημοκρατία.
Οι υπεύθυνοι τη γνωρίζουν αυτή τη λέξη?

νυχτωμενος είπε...

ΣΙΓΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΜΗΝ ΣΠΡΩΧΝΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΘΑ ΨΩΝΙΣΕΤΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΜΕΡΕΣ...ΕΤΣΙ ΚΙ'ΑΛΛΙΩΣ Η ΤΡΟΊΚΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ...ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ.ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΗΣΥΧΟΙ ΠΟΥ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ 8 ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΣΑΒΒΑΤΑ .ΑΦΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΒΑΡΑΝΕ ΜΥΓΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ!!!Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ.ΟΤΑΝ Η ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΤΕ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΟΤΙ ΠΡΟΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΕΜΠΟΡΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΓΙΕΣ.-ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ! "ΚΟΥΦΑΛΕΣ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΑΚΟΥ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΑΚΟΜΑ"

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...