Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Στο δικαστήριο με πανό οι πρώην αιρετοί για τις 65 χιλ ευρώ από το δήμο Αγρινίου




Την Τετάρτη εκδικάζεται, σύμφωνα με πληροφορίες του AgrinioNet.gr, η υπόθεση των αιρετών από τον πρώην δήμο Παραβόλας, στους οποίους ο δήμος Αγρινίου οφείλει τα έξοδα παράστασης, τα οποία μεταφέρθηκαν στο δήμο Αγρινίου μετά τη συνένωση του με τον Καλλικράτη. Τα έξοδα παράστασης συνολικά φτάνουν τα 65 χιλ ευρώ.

Μέχρι σήμερα ο κ. Μοσχολιός δεν έχει καταβάλλει το ποσό, παρ όλες τις υποσχέσεις και την υποχώρηση των αιρετών να κοπεί το 10% της οφειλής που σημαίνει κέρδος 6,5 χιλ ευρώ κέρδος για το δήμο Αγρινίου. Οι αιρετοί παραιτήθηκαν επίσης και από τους τόκους που επίσης σημαίνει μεγαλύτερο όφελος για το δήμο Αγρινίου.

Πληροφορίες του AgrinioNet.gr αναφέρουν ότι οι πρώην δημοτικοί σύμβουλοι θα κατέβουν στο δικαστήριο με πανό, διαμαρτυρόμενοι τόσο για την μη εξόφληση της οφειλής, αλλά και γιατί όπως υποστηρίζουν ο δήμαρχος Αγρινίου Παύλος Μοσχολιός έχει εισπράξει μέχρι τελευταίου ευρώ, τα δικά του έξοδα παράστασης.

Μεγάλη κινητικότητα στο δήμο Αγρινίου για τα χρέη

Εναγωνίως οι υπάλληλοι της οικονομικής υπηρεσίας του δήμου Αγρινίου λέγεται ότι εκτελούν τις εντολές του δημάρχου και επικοινωνούν με πρώην δημοτικούς συμβούλους, για να περάσουν από το δήμο να εισπράξουν κάποια χρήματα από οφειλές για έξοδα παράστασης. Μάλιστα λέγεται ότι σε κάποιες περιπτώσεις επικοινωνεί ο ίδιος ο δήμαρχος μήπως καταφέρει να πείσει κάποιους να μπουν στο ψηφοδέλτιο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φωτογράφος "καβάλησε" τους δημοσιογράφους για να βγάλει φωτογράφιες

  25η Μαρτίου στο Αγρίνιο και από νωρίς στην Πλατεία Δημοκρατίας έχει μαζευτεί κόσμος για να παρακολουθήσει τυην παρέλαση. Σιγά σιγά όλοι π...