Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

ΡΟΜΑ κλέβουν από τους μπλε κάδους ανακυκλώσιμα υλικά




Ακάθεκτοι συνεχίζουν οι ΡΟΜΑ την αποκομιδή διάφορων ανακυκλούμενων αντικειμένων από τους κάδους ανακύκλωσης στο Αγρίνιο χωρίς κανείς από το δήμο να κάνει κάτι για να σταματήσει το φαινόμενο το οποίο στοιχίζει στο δήμο χιλιάδες ευρώ.
Το φαινόμενο να κλέβουν ανακυκλώσιμα υλικά από τους μπλε κάδους, ιδιαιτέρως χαρτόκουτα, έχει πάρει απίστευτες διαστάσεις στο Αγρίνιο με το δήμο να κάνει ουσιαστικά τα στραβά μάτια. Το Σάββατο στην Πλατεία Χατζόπουλου το γνωστό λευκό φορτηγάκι σταμάτησε σε έναν από τους μπλε κάδους και όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες του AgrinioNet.gr δυο ΡΟΜΑ αφαίρεσαν τα χαρτόκουτα που υπήρχαν και ανενόχλητοι αποχώρησαν. Το ίδιο έκαναν και στον αμέσως επόμενο κάδο. Οι ΡΟΜΑ προκαλούν στο δήμο Αγρινίου μεγάλη οικονομική ζημία αφού σύμφωνα με παλαιότερες δηλώσεις του αρμόδιου αντιδημάρχου Β. Σφυρή «ο δήμος Αγρινίου έχει συνάψει σύμβαση με συγκεκριμένη εταιρεία για τη συλλογή των ανακυκλώσιμων υλικών από τους κάδους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...