Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Κύριε Π. Μοσχολιέ , αφού στα δικά σας μάρμαρα δεν κολλάει σκουριά γιατί δεν κάνετε μια ανοικτή τοποθέτηση;




Σχετικά με το δημοσίευμα του κ. Μοσχολιού 3/5/2014 με τίτλο «Σε σύγχυση και πανικό ο κ. Τραπεζιώτης», ο κ. Μοσχολιός αναφέρεται απαξιωτικά στους ισχυρισμούς του κ. Τραπεζιώτη καταλογίζοντας σε αυτόν ότι επιδίδεται σε σκανδαλολογία λόγω έλλειψης πολιτικού λόγου και έργων, και ότι ο ίδιος δεν θα διολισθήσει στην ίδια τακτική .
Αποφεύγοντας να απαντήσει σε όσα του καταλογίζει ο κ. Τραπεζιώτης χρησιμοποιεί ως υπεκφυγή τους στίχους του ποιητή Ι. Ρίτσου, για να παρομοιάσει τις δυο προηγούμενες θητείες του ως θητείες που η διαχείριση τους εκ μέρους του κ. Μοσχολιου, ήταν πάλλευκη ως μάρμαρο που δεν μπορεί να πιάσει η σκουριά, «ΣΕ ΤΟΥΤΑ ΕΔΩ ΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑ ΚΑΚΚΙΑ ΣΚΟΥΡΙΑ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ» χαρακτηρίζοντας εμμέσως τα καταλογιζόμενα ως ανυπόστατους ισχυρισμούς.
Χαρακτήρισε δε παραπολιτική ενέργεια τον διαχειριστικό έλεγχο και κριτική που δικαιούται να ασκήσει όχι μόνο κάποιος υποψήφιος Δήμαρχος, αλλά ο κάθε απλός πολίτης αυτού του Δήμου, χωρίς να συναισθάνεται ο ίδιος την υποχρέωση του να δίνει λόγο για τα πεπραγμένα της θητείας του, μόνο και μόνο για λόγους διαφάνειας και σεβασμού προς τον κάθε δημότη που απαιτεί την ψήφο του. Μήπως οι δημότες δεν δικαιούνται να γνωρίζουν κ. Μοσχολιέ για ότι δεν κάνατε καλά η εντός της νομιμότητας, και πρέπει να γνωρίζει μόνο για το που διατέθηκαν τα 162 εκ. ευρώ που ισχυρίζεστε ότι αξιοποιήσατε, και τις φωτογραφίες σας σε κάθε επίσκεψη υπό κατασκευή έργου που ως στρατηγός εμφανίζεστε να δίνετε οδηγίες επί χάρτου προεκλογικά ,κάτι που παραπέμπει σε Μαυρογυαλούρο;
Απάντησε δε σε μόνο ένα δημοσίευμα για ένα έργο, παραπέμποντας μάλιστα σε παλαιότερο άρθρο του.
Πλην όμως επί της ουσίας, δηλαδή για το «ΜΑΡΜΑΡΟ» ο κ. Μοσχολιός ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ , κοινώς «γαργάρα»
Και ποιο είναι το μάρμαρο Κε Μοσχολιέ; Θα σας το ξαναθυμίσουμε εμείς και αν αισθάνεστε την υποχρέωση να απαντήσετε για να ενημερωθούν οι ψηφοφόροι που απαιτείτε την ψήφο τους, μπορείτε να το κάνετε τώρα , διαφορετικά ισχύει αυτό που ισχυριζόμαστε μέσα από πολλά δημοσιεύματα μας εδώ και μήνες. Δηλαδή ότι η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...