Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Νέο παράδοξο από τον διοικητή…Σε ένα τμήμα τοποθέτησε 2 υπεύθυνους…




Μετά από 4 μήνες και το δημοσίευμα του AgrinioNet.gr σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Πατσιαλός φέρεται να έχει πει στον κ. Βλάχο διοικητή του νοσοκομείου Αγρινίου ότι ο εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Δ.Σ έχει δίκιο και πρέπει να τηρηθεί επιτέλους η νομιμότητα και να απομακρυνθούν από τις θέσεις τους δυο υπάλληλοι ο κλιβανιστής και η υπεύθυνη του γραφείου προμηθειών, επειδή δεν έχουν τα κατάλληλα προσόντα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Βλάχος συμφώνησε αλλά λίγη ώρα μετά αφού έγινε γνωστή στο νοσοκομείο η πρόταση του κ. Πατσιαλού, λέγεται ότι έπεσαν πολλά τηλεφωνήματα στο διοικητή και αποφάσισε να σκίσει το χαρτί με τις μετακινήσεις των υπαλλήλων σε άλλες θέσεις.

Χθες συνεδρίασε εκ νέου το Δ.Σ του νοσοκομείου Αγρινίου αλλά για μια ακόμη φορά διεκόπη από τον κ. Μερμίγκη.

Ο κ. Μερμίγκης όμως προχώρησε σε μηνυτήρια αναφορά αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι καταγγέλλει την ευνοιοκρατία, ρουσφετολογία αναξιοκρατία και μη χρηστή διοίκηση. Είναι χαρακτηριστικό το παράδειγμα ότι δεν εφαρμόζεται νόμος που αφορά το οργανόγραμμα του νοσοκομείου για όλες τις θέσεις ευθύνης στο οποίο προβλέπεται ρητώς ότι προηγούνται για τις θέσεις αυτές οι ανώτερες βαθμίδες εκπαίδευσης κατά σειρά προτεραιότητας Π.Ε και Τ.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φωτογράφος "καβάλησε" τους δημοσιογράφους για να βγάλει φωτογράφιες

  25η Μαρτίου στο Αγρίνιο και από νωρίς στην Πλατεία Δημοκρατίας έχει μαζευτεί κόσμος για να παρακολουθήσει τυην παρέλαση. Σιγά σιγά όλοι π...