Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Απεργία και παράσταση στο γραφείο του διοικητή του νοσοκομείου Αγρινίου




Στο νοσοκομείο κατέληξε η σημερινή απεργιακή κινητοποίηση αφού εκπρόσωποι της ΑΔΕΔΥ και της ΓΕΣΕΕ, της ΒΕΛΜΕ, του συλλόγου εκπαιδευτικών, του Σωματείου δικαίωμα στη Ζωή εκπρόσωποι των εργαζομένων στο νοσοκομείο προχώρησαν σε παράσταση διαμαρτυρίας στο γραφείο του διοικητή του νοσοκομείου Αγρινίου.

Οι παρευρισκόμενοι έθεσαν για μια ακόμη φορά το ζήτημα της λειτουργία του νοσοκομείου Αγρινίου και των κλινικών όπως η καρδιολογική που δεν λειτουργεί για τρίτη φορά και η παιδιατρική που έχει πολύ σοβαρές ελλείψεις και κάλεσαν το διοικητή να παραιτηθεί για να «ταρακουνηθεί» όπως υποστήριξαν η κυβέρνηση. Ο κ. Βλάχος προσπάθησε να δικαιολογήσει τα όσα συμβαίνουν στο νοσοκομείο τονίζοντας ότι του υποσχέθηκαν γιατρούς επικουρικούς οι οποίοι όμως δεν έχουν έρθειόμως στο νοσοκομείο. Μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις ήρθε σε αμηχανία μη μπορώντας να πείσει τους παρευρισκόμενους για τις … προθέσεις της κυβέρνησης και του Υπουργείου Υγείας για τις προσλήψεις γιατρών στο νοσοκομείο Αγρίνιο.


Νωρίτερα στην πλατεία Ειρήνης προχώρησαν σε απεργιακή συγκέντρωση υπό βροχή όπου εκεί διαμαρτυρήθηκαν για τις αποφάσεις της κυβέρνησης και τα μνημόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φωτογράφος "καβάλησε" τους δημοσιογράφους για να βγάλει φωτογράφιες

  25η Μαρτίου στο Αγρίνιο και από νωρίς στην Πλατεία Δημοκρατίας έχει μαζευτεί κόσμος για να παρακολουθήσει τυην παρέλαση. Σιγά σιγά όλοι π...