Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Σκηνές απείρου κάλους στην σημερινή διακοπείσα συνεδρίαση του Δ.Σ του νοσοκομείου…




Άλλο ένα επεισοδιακό συμβούλιο διεξήχθη σήμερα στο νοσοκομείο Αγρινίου.

Ο εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Δ.Σ προσπάθησε να πάρει το λόγο προκειμένου να τοποθετηθεί για το θέμα των εφημεριών και ο διοικητής κ. Βλάχος σύμφωνα με πληροφορίες του AgrinioNet.gr δεν του έδινε το λόγο. Στην προσπάθεια φίμωσης του ο κ. Μερμίγκης αποφάσισε να αποχωρήσει από το Δ.Σ. Παρακαλούμενος όμως από τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ τα οποία προέτρεψαν το διοικητή να του δώσει το λόγο παρέμεινε και τοποθετήθηκε εγκαλώντας το διοικητή για πολλοστή φορά να του εξηγήσει για ποιο λόγο εδώ και 4 μήνες αρνείται να εφαρμόσει τη νομιμότητα σε όλα τα θέματα που του έχει καταγγείλει γραπτώς και προφορικώς.

Η προσπάθεια του κ. Βλάχου να ρίξει τις ευθύνες στα υπηρεσιακά στελέχη του νοσοκομείου όπως τον κ. Πατσιαλό και την κ. Μανιώτη δεν έπεισαν τον εκπρόσωπο των εργαζομένων που συνεχίζοντας το σφυροκόπημα με ερωτήσεις και κρατώντας νόμους και αποφάσεις δικαστηρίων πήρε την εξής καταπληκτική απάντηση « κι εσένα τι σε νοιάζει αφού τα έστειλες στον Ρακιντζή;»

Στην ερώτηση πόσο καιρό χρειάζεται ο διοικητής να δώσει τουλάχιστον απαντήσεις εάν όχι να πράξει, ο κ. Μερμίγκης δεν έλαβε καμιά απάντηση από τον απερχόμενο κατά τον κ. Γρηγοράκο διοικητή του νοσοκομείου Αγρινίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...