Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Π. Κουρουμπλής ο επόμενος υπουργός υγείας;




Επτά βουλευτές εξέλεξε ο νομός Αιτωλοακαρνανίας και πλέον αναμένει την επόμενη μέρα. Ένας νομός που ο κόσμος του περιμένει από τη νέα κυβέρνηση αλλά και από τους εκπροσώπους που εξέλεξε στο Κοινοβούλιο να σταθούν δίπλα του και να δώσουν λύσεις στα καθημερινά του προβλήματα.

Πρώτο θέμα είναι τα προβλήματα που υπάρχουν στις υγειονομικές μονάδες του νομού Αιτωλοακαρνανίας. Σε δυο νοσοκομεία τα οποία υπολειτουργούν έχοντας δυο διοικητές που αντί να λύσουν προβλήματα δημιούργησαν...περισσότερα με αποτέλεσμα κλινικές όπως οι καρδιολογικές ουσιαστικά να μην υφίστανται... Ποιος μπορεί να ξεχάσει ότι στο νοσοκομείο Αγρινίου η καρδιολογική κλινική ... ανοιγόκλεινε και ο πρώην πλέον πρωθυπουργός είπε στο Αγρίνιο χωρίς καμιά αιδώ “μόλις χθες ενημερώθηκα για το πρόβλημα στην καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου Αγρινίου”.

Ενημερώθηκε λοιπόν ο κ. Σαμαράς μόλις μια μέρα πριν μιλήσει στο Αγρίνιο ότι δεν υπήρχαν γιατροί στην καρδιολογική κλινική. Μάλιστα υποσχέθηκε ότι θα έλυνε το πρόβλημα άμεσα... Το πρόβλημα θα κληθεί να το λύσει η κυβέρνηση Τσίπρα και να το λύσει άμεσα. Εν αναμονή λοιπόν της τοποθέτησης του νέου υπουργού υγείας στο νέο κυβερνητικό σχήμα.

Το όνομα που ακούγεται έντονα είναι του Παναγιώτη Κουρουμπλή εξ Αιτωλοακαρνανίας, οποίος εκλέχτηκε στη Β Αθηνών με τον ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο κ. Κουρουμπλής προαλείφεται για το υπουργείο υγείας αλλά ο ίδιος κρατά χαμηλούς τόνους.

Μιλώντας στο AgrinioNet.gr συνιστά υπομονή και αναφέρει ότι το τηλέφωνο του ακόμη ... δεν έχει χτυπήσει. Ουδείς αμφισβητεί ότι ο Παναγιώτης Κουρουμπλής από το παρελθόν ήθελε το υπουργείο υγείας και ίσως να έχει φτάσει η στιγμή να δει το όνειρο του να πραγματοποιείται. “Ο μόνος τομέας που θα πήγαινα θα ήταν αυτός. Δεν με ενδιαφέρει τίποτε άλλο”, αναφέρει στο AgrinioNet.gr και μιλά με μιά παροιμία που αφήνει να εννοηθούν πολλά “κοντός ψαλμός αλληλούια...”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...