Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

"Μακελειό" για μια θέση στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ




«Μακελειό» λέγεται ότι γίνεται τις τελευταίες ώρες στο ΣΥΡΙΖΑ κεντρικά μετά τη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση της νομαρχιακής επιτροπής σε γνωστό ξενοδοχείο του Αγρινίου για το ψηφοδέλτιο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του AgrinioNet.gr κατά τη χθεσινή διαδικασία για το ψηφοδέλτιο οι μάσκες σε πολλές περιπτώσεις έπεσαν και βγήκαν στο φως αυτοί που όπως λέγεται έταζαν λαγούς με πετραχήλια σε διάφορους, ότι δηλαδή θα τους πρότειναν για το ψηφοδέλτιο.

Κύκλοι που πρόσκεινται στο ΣΥΡΙΖΑ σχολίαζαν ότι πρόσωπα της Νομαρχιακής επιτροπής έπαιζαν τα δικά τους παιχνίδια με αποτέλεσμα να αποκαλυφθεί ο ρόλος τους όταν έφτασαν στο δια ταύτα. Άλλο μέλος της νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ λέγεται ότι το προηγούμενο διάστημα πρότεινε συγκεκριμένο δημοτικό σύμβουλο, ο οποίος στις τελευταίες δημοτικές εκλογές ήρθε πρώτος σε σταυρούς στο δήμο Αγρινίου, τελικά απέσυρε την στήριξη του και πρότεινε πολιτευτή που στις προηγούμενες εκλογές δεν πήγε καλά. Ο περί ου ο λόγος πολιτευτής πολύ πρόσφατα υποδέχτηκε στο χωριό του τον κ. Βίτσα. Πρόκειται όπως λένε οι πληροφορίες, για δυο νομικούς οι οποίοι κονταροχτυπήθηκαν με αποτέλεσμα να στηριχτεί ο εξ Αθηνών και να μείνει εκτός ο Αγρινιώτης. Μάλιστα ακούστηκε ότι ο Αγρινιώτης είχε κοπεί πολύ πριν και στην πλάτη του κάποιοι προσπαθούσαν να παίξουν διάφορα πολιτικά παιχνίδια.

Υπήρξε, όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές πρόταση να είναι υποψήφιο,ς αλλά τελικά δεν έγινε επίσημα η πρόταση και την τελευταία στιγμή τα γύρισαν οι φερόμενοι ως υποστηρικτές του. Ακούστηκε επίσης πως συγκεκριμένος συνάδελφός του επιθυμούσε να είναι στο ψηφοδέλτια αλλά επειδή δεν «πέρασε» αποφάσισε να βάλει μπροστά άλλο πρόσωπο, το οποίο στο τέλος υποστήριξε, τον εξ Αθηνών πολιτευτή.

Το παιχνίδι της «κολοκυθιάς» με τις υποψηφιότητες των γυναικών

Εντύπωση προκάλεσε και η πίεση για να μπει στο ψηφοδέλτιο κυρία, η οποία λέγεται ότι από καιρό επιθυμούσε την ένταξη της στο ψηφοδέλτιο, αλλά τελικά κόπηκε παρόλη τη στήριξη στο πρόσωπο της από άρρεν, μέλος της νομαρχιακής ο οποίος φέρεται να μπερδεύει και το επώνυμό της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...