Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Πηνελόπη Σιδηρά: «Καλώ τους Αιτωλοακαρνάνες να στηρίξουν την προσπάθεια ανασυγκρότησης του αγροτικού χώρου, να εμπιστευτούν το πρόγραμμά μας για τον πρωτογενή τομέα, να επιλέξουν ανθρώπους που ξέρουν ότι δεν θα τους προδώσουν»


 

Η υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Παράταξη κα Σιδηρά ξεκίνησε τις περιοδείες της από το Νεοχώρι, τόπο καταγωγής της, και εν συνεχεία επισκέφτηκε την Κατοχή, έχοντας την ευκαιρία για μια ακόμη φορά να συναντήσει τους κατοίκους και να ανταλλάξει μαζί τους απόψεις, ενόψει και της κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης της 25ης Ιανουαρίου.  
Η κα Σιδηρά έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Βρίσκομαι σήμερα σε γνώριμα εδάφη, ανάμεσα σε φίλους, σε ανθρώπους του μόχθου και της αξιοπρέπειας. Ανάμεσα σε ανθρώπους που δεν με συναντούν για πρώτη φορά, και που γνωρίζουν ότι και την επομένη των εκλογών θα είμαι εδώ, συμπαραστάτης στα καθημερινά τους προβλήματα.
Οι αγωνίες τους για το μέλλον, οι προβληματισμοί για την αγροτική παραγωγή, οι προσδοκίες για το αύριο των παιδιών τους σ’ αυτά τα χωριά, είναι ο βασικός λόγος που με οδήγησε στο να μετέχω ως υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ σ΄ αυτές τις εκλογές. Δεν είμαι εδώ για να υποσχεθώ τα πάντα. Στην Αιτωλοακαρνανία, άλλωστε, όλοι λίγο-πολύ γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Και οι πολίτες ξέρουν καλά ποιος είναι ειλικρινής μαζί τους, ποιος νοιάζεται πραγματικά για τούτο τον τόπο και ποιος επιζητά μόνο την ψήφο.
Καλώ τους Αιτωλοακαρνάνες να στηρίξουν την προσπάθεια ανασυγκρότησης του αγροτικού χώρου, να εμπιστευτούν το πρόγραμμά μας για τον πρωτογενή τομέα, να επιλέξουν ανθρώπους που ξέρουν ότι δεν θα τους “προδώσουν”.

Οι περιοδείες της κα Σιδηρά συνεχίζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...