Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Με 4-3 στα πέναλτι έχασε ο Μήτσος...


Αγρίνιο: Αστυνομικοί θα διαδηλώσουν με μαύρες σημαίες


Μακρά θα είναι η αποψινή νύχτα στην Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας, ένεκα των επινίκειων μετά το οριακό αποτέλεσμα στις εκλογές για το νέο ΔΣ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας. Το αποτέλεσμα ήταν οριακό, όπως και το πατατράκ.

Με μόλις τρεις ψήφους διαφορά, σύμφωνα με πληροφορίες, η Ανεξάρτητη Μαχητική Ακαρνανία, του τέως προέδρου της Ένωσης Δ. Ρούσση, που επί σειρά ετών μονοπωλούσε στα συνδικαλιστικά δρώμενα των αστυνομικών, έχασε τις εκλογές.

Όπως λέγεται, συνάδελφοι του Δ. Ρούσση από την «Ανανεωτική Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Ακαρνανίας» μιλούν για δικαίωση του αγώνα τους απέναντι σε νοοτροπίες που καθήλωσαν το κύρος του αστυνομικού στα μάτια της τοπικής κοινωνίας του Αγρινίου.

Ο Δ.Ρούσσης, ανέκαθεν θεωρούνταν από πολλούς συναδέλφους του άνθρωπος με προσβάσεις σε υψηλά κυβερνητικά επίπεδα των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Ωστόσο από το αποτέλεσμα φάνηκε ότι μετά την καθίζηση των κομμάτων του παλιού δικομματισμού, οι συνάδελφοι του Δ. Ρούσση του χρέωσαν παλαιοκομματικές συμπεριφορές, όπως και το γεγονός ότι εσκεμμένα μετέθετε το χρόνο των εκλογών στην Ένωση. Ο αέρας της αλλαγής φυσούσε τους τελευταίους μήνες στο Αστυνομικό Μέγαρο και πλέον οι περισσότεροι πιστεύουν ότι ο αέρας αυτός όπως ξεχύθηκε μέσα από την κάλπη θα ξεριζώσει συθέμελα ένα «σύστημα» που όπως λένε οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ λειτουργούσε με «τα δικά μας τα παιδιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...