Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Παναγιώτης Κουρουμπλής « όσοι διοικητές δεν παραιτήθηκαν δεν θα έχουν καμία τύχη»


Μικρή ανταπόκριση φαίνεται πως είχε η επιστολή του υπουργού υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή στους διοικητές των νοσοκομείων της χώρας όπου τους ζητούσε να υποβάλλουν τις παραιτήσεις τους μέχρι τις 30 Απριλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι απερχόμενοι διοικητές δεν επιθυμούν να υποβάλουν τις παραιτήσεις τους και από το υπουργείο υγείας αναμένεται το αμέσως επόμενο δεκαήμερο να περάσει νομοθετική ρύθμιση, με την οποία θα αλλάξουν όλες οι διοικήσεις των νοσοκομείων ανά τη χώρας.

Στο νοσοκομείο Αγρινίου ο κ. Βλάχος υπέβαλε την παραίτηση του κάτω από την πίεση του ιατρικού, νοσηλευτικού μια διοικητικού προσωπικού αφού νωρίτερα «τακτοποίησε τα δικά του παιδιά»…

Να θυμίσουμε ότι ο κ. Βλάχος κατά τη διάρκεια της θητείας του μετρά άπειρες παραιτήσεις γιατρών, ενώ κατάφερε να κλείσει μέχρι και η καρδιολογική κλινική και να υπολειτουργεί η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού. Παρόλα αυτά έδωσε το οκ για τη λειτουργία ΜΤΝ σε ιδιωτικό κέντρο την ώρα που η μονάδα του νοσοκομείου Αγρινίου λειτουργεί με … ενάμιση γιατρό…


Όσον αφορά τον διοικητή του νοσοκομείου Μεσολογγίου εκεί κι αν χάθηκε η μπάλα… Ο κ. Κυριακόπουλος αρνήθηκε να παραιτηθεί και κύκλοι του νοσοκομείου διέδιδαν ότι η πολύ καλή σχέση με τον υπουργό υγείας θα τον κρατούσε στη θέση του μέχρι τουλάχιστον τον προσεχή Σεπτέμβριο…

Κουρουμπλής «όσοι δεν παραιτήθηκαν δεν θα έχουν καμιά τύχη». Σε αποκλειστικές δηλώσεις του στο AgrinioNet.gr ο υπουργός υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής αναφορικά με τις παραιτήσεις των διοικητών τόνισε « έστειλα επιστολή στους διοικητές με την οποία ζητούσα να μου υποβάλλουν τις παραιτήσεις τους. Όσοι δεν το έπραξαν δεν θα έχουν καμιά τύχη».
Περισσότερα



Νεότερη ενημέρωση :
Σήμερα (6/5) το sarakaimara.blogspot.gr έλαβε απάντηση από τον κ. Γιάννη Μπίνα, με την οποία ο ίδιος ξεκαθαρίζει πως ουδέποτε επιδίωξε να επανέλθει στη διοίκηση του Νοσοκομείου Αγρινίου. Αναλυτικά η απάντησή του :



κ. διαχειριστή του sarakaimara.blogspot.gr ,


Αναφορικά με την εμπλοκή του ονόματός μου στο δημοσίευμα με τίτλο «Παναγιώτης Κουρουμπλής "όσοι διοικητές δεν παραιτήθηκαν δεν έχουν καμία τύχη"», επιθυμώ να σας ενημερώσω τα εξής:

Οι αναφορές και εκτιμήσεις για το πρόσωπο μου είναι παντελώς άστοχες και απολύτως αβάσιμες δεδομένου πως ουδέποτε επιδίωξα να επανέλθω στη διοίκηση του Νοσοκομείου Αγρινίου, ουδέποτε συμμετείχα σε οποιαδήποτε σχετική διαδικασία και βεβαίως ουδέποτε εξουσιοδότησα άλλους να το κάνουν για λογαριασμό μου.



Είναι απορίας άξιο ωστόσο ποιες και ποιων σκοπιμότητες εξυπηρετεί η διακίνηση του ονόματος μου στο μπαράζ σχετικών δημοσιευμάτων όπως το προαναφερόμενο του sarakaimara.blogspot.gr και μάλιστα χωρίς να έχετε κάνει το προφανές, δηλαδή να επικοινωνήσετε μαζί μου για να πληροφορηθείτε την αλήθεια σε ότι τουλάχιστον με αφορά.

Με εκτίμηση

Γιάννης Μπίνας


Διευκρίνιση από το sarakaimara.blogspot.gr

Το ρεπορτάζ της ονοματολογίας για τον πιθανό νέο διοικητή στο νοσοκομείο Αγρινίου, απλώς και μόνο καταγράφει το ότι γίνεται συζήτηση γύρω από το όνομα του κ. Μπίνα, ιδίως στις τάξεις μερίδας εργαζομένων στο νοσοκομείο. Αν αυτή η συζήτηση εμπεριέχει σκοπιμότητες ή όχι και ποιες μπορεί να αυτές, το ρεπορτάζ -που δεν μπορεί να ευθύνεται για αυτές είτε υπάρχουν, είτε όχι- δεν μπορεί επίσης πέραν της καταγραφής να κάνει δίκη προθέσεων όσων λέγονται σε μια συζήτηση – ονοματολογία, που είναι γνωστό ότι έχει ανοίξει το τελευταίο διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φωτογράφος "καβάλησε" τους δημοσιογράφους για να βγάλει φωτογράφιες

  25η Μαρτίου στο Αγρίνιο και από νωρίς στην Πλατεία Δημοκρατίας έχει μαζευτεί κόσμος για να παρακολουθήσει τυην παρέλαση. Σιγά σιγά όλοι π...