Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Άμεσα 4 επικουρικοί γιατροί στο νοσοκομείο Μεσολογγίου


Συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή στο γραφείο του, είχαν σήμερα ο δήμαρχος Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος, οι επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης Π. Κατσούλης και Πάνος Παπαδόπουλος, εκπρόσωποι του σωματείου εργαζομένων του νοσοκομείου Μεσολογγίου, εκπρόσωπος του Εργατικού Κέντρου Μεσολογγίου και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Βαρεμένος.

Ο υπουργός υγείας σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του AgrinioNet.gr ενημερώθηκε διεξοδικά για τα προβλήματα που υπάρχουν στο νοσοκομείο και το αποτέλεσμα της συνάντησης ήταν πολύ θετικό, αφού σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο κ. Κουρουμπλής, το νοσοκομείο Μεσολογγίου το αμέσως επόμενο διάστημα θα στελεχωθεί με 4 επικουρικούς γιατρούς.

Πιο συγκεκριμένα ο υπουργός υγείας ανακοίνωσε στους παρευρισκόμενους ότι υπάρχουν χρήματα στον προυπολογισμό του νοσοκομείου Μεσολογγίου και για το λόγο αυτό τις επόμενες ημέρες θα προχωρήσουν στην πρόσληψη 4 επικουρικών γιατρών εκ των οποίων 2 καρδιολόγων, 1 παθολόγου και ενός νεφρολόγου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του AgrinioNet.gr ο χρόνος παραμονής των επικουρικών γιατρών παύει να είναι ένα χρόνο και γίνεται δυο, ενώ υπάρχει ενδεχόμενο να μπορούν να παραμένουν και έναν ακόμη χρόνο, συνολικά τρία χρόνια, κάτι που ισχύει μόνο για την 6η ΥΠΕ και την 2η ΥΠΕ. Στην 6η ΥΠΕ ανήκουν και τα νοσοκομεία Αγρινίου και Μεσολογγίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...