Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Στρατούλης μιλά αποκλειστικά για Πανεπιστήμιο, νοσοκομείο, Πλατυγιάλι




"Πάγο" στην Πρύτανη για τη μεταφορά των τμημάτων

Στην Αιτωλοακαρνανία ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας

Αποκλειστικές δηλώσεις του Δ.Στρατούλη για τα Πανεπιστημιακά Τμήματα Αγρινίου


«Έχω μιλήσει με τον πατριώτη μας Γενικό Γραμματέα του υπουργείου Παιδείας και μου είπε ο ίδιος τι επιδιώκουν από την Πάτρα για τα Πανεπιστημιακά Τμήματα του Αγρινίου. Ο ίδιος τηλεφώνησε στην Πρύτανη των Πατρών και είπε ότι πρέπει να σταματήσει αυτή η τακτική. Να δημιουργούνται τμήματα στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία και εν συνεχεία να παίρνονται αποφάσεις για μεταφορά τους στην Πάτρα», είπε ο κ. Στρατούλης μιλώντας στην κάμερα του AgrinioNet.gr τονίζοντας στη συνέχεια ότι ο Γενικός Γραμματέας του Υπ. Παιδείας Δημήτρης Χασάπης θα επισκεφθεί την Αιτωλοακαρνανία το αμέσως επόμενο διάστημα. Ο κ. Στρατούλης ανέφερε ότι σε επικοινωνία που είχε μαζί του, ενημερώθηκε για την τηλεφωνική του επικοινωνία με την Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών ενώ ανέφερε ότι αναμένεται μέσα στις επόμενες 15 ημέρες.

Στρατούλης «να υπηρετήσουν την υγεία διοικητές που την πιστεύουν»

"Πρέπει να δούμε τι θα γίνει με τις διοικήσεις των νοσοκομείων, ώστε την κυβερνητική πολιτική για την υγεία να την υπηρετήσουν διοικητές που να την πιστεύουν" ανέφερε στο AgrinioNet.gr ο Δ. Στρατούλης αναφερόμενος στα θέματα της Υγείας στην Αιτωλοακαρνανίας και συμπλήρωσε όσον αφορά τις ελλείψεις του προσωπικού ότι μόνιμες λύσεις θα δοθούν με την επικείμενη προκήρυξη μέσα στο καλοκαίρι για προσλήψεις 4.500 γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού. "Μέχρι τότε ο Π. Κουρουμπλής θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν να στηρίξει το σύστημα με "ενέσεις" επικουρικών γιατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φωτογράφος "καβάλησε" τους δημοσιογράφους για να βγάλει φωτογράφιες

  25η Μαρτίου στο Αγρίνιο και από νωρίς στην Πλατεία Δημοκρατίας έχει μαζευτεί κόσμος για να παρακολουθήσει τυην παρέλαση. Σιγά σιγά όλοι π...