Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Οικονομικός Επιθεωρητής στο δήμο Αγρινίου για το σκάνδαλο των παιδικών χαρών


Ολοκληρώνονται σύμφωνα με πληροφορίες του AgrinioNet.gr ο έλεγχος του Οικονομικού Επιθεωρητή του Υπουργείου Οικονομικών, ο οποίος διενεργείται το τελευταίο διάστημα στο δήμο Αγρινίου για τις παιδικές χαρές, για τις οποίες σύμφωνα με τα σχετικά τιμολόγια τα οποία έχει πληρώσει ο δήμος Αγρινίου και αφορούν σε 1000 περίπου κυβικά τσιμέντο και άλλα υλικά.

Να θυμίσουμε ότι από έλεγχο που είχε διενεργήσει ο τότε δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Λυμπουρίδης, είχε διαπιστωθεί ότι στο μεν οικοδομικό τετράγωνο 742 υπήρχε μια παιδική χαρά με τσιμεντένιο σενάζι περίπου 25-30 κυβικά τσιμέντο, ενώ στο οικοδομικό τετράγωνο 792 δεν υπήρχε και μια παιδική χαρά. Αυτά τα οικοδομικά τετράγωνα βρίσκονται εκατέρωθεν της οδού Αγγελοκάστρου. Το έργο είχε γίνει την περίοδο 2003-2004.

Οι υπεύθυνοι διατείνονται ότι τα υλικά δεν διατέθηκαν για την εν λόγω παιδική χαρά αν και τα σχετικά παραστατικά των πληρωμών τα οποία είχε εγκρίνει η δημαρχιακή επιτροπή, ανέφεραν ρητώς ότι πρόκειται για ότι πρόκειται για να τοποθετηθούν στις 2 παιδικές χαρές εκ των οποίων η μια ήταν ανύπαρκτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...