Σάββατο 20 Απριλίου 2019

Γιώργος Παπαναστασίου: «Στόχος μου η 1η Κυριακή για να ολοκληρώσουμε το έργο μας»



Μεγάλη συνέντευξη του Δημάρχου Αγρινίου, στον «ΔΥΤΙΚΑ FM 92,8» – Γιατί χαρακτήρισε αχυράνθρωπο την Χρ. Σταρακά, τι δήλωσε για τον Θ. Μωραΐτη, τους πρώην συνεργάτες του καθώς και για το έργο της μέχρι τώρα θητείας του και το όραμά του για τα επόμενα χρόνια

Για όλους και για όλα, με φόντο τις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου, μίλησε χθες, ο Δήμαρχος Αγρινίου, επικεφαλής του συνδυασμού «Αγρίνιο Μπορείς – Τόπος να ζεις, Γιώργος Παπαναστασίου, σε μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στον «ΔΥΤΙΚΑ FM 92,8» και στους δημοσιογράφους Νίκο Αγγελόπουλο και Δήμητρα Λαοπόδη.

Ο κ. Παπαναστασίου, ξετύλιξε το πρόγραμμά του για τη νέα θητεία, προέβη σε ένα μίνι απολογισμό των πεπραγμένων της σημερινής του θητείας, ενώ απάντησε στα όσα του καταλογίζει η αντιπολίτευση και η Χριστίνα Σταρακά. Οι τοποθετήσεις του κ. Παπαναστασίου το μόνο σίγουρο είναι ότι θα συζητηθούν.

«Η αγάπη του κόσμου είναι μεγάλη. Και αυτό φάνηκε και στην προ ημερών εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων του συνδυασμού μας. Η στήριξη του κόσμου καθημερινά μεγαλώνει. Ξέρετε, εγώ όπου πηγαίνω, πηγαίνω μόνος μου και χωρίς κουστωδίες. Ήταν μία εξαιρετική εβδομάδα αυτή που πέρασε για μένα. Πρώτα η συγκέντρωση στο Παπαστράτειο Μέγαρο και στη συνέχεια η εξασφάλιση του εμβληματικού έργου ύδρευσης Καστρακίου – Αγρινίου» ανέφερε αρχικά ο κ. Παπαναστασίου.

Περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...