Σάββατο 20 Απριλίου 2019

Η Δήμητρα Κατσινούλα υποψήφια με τον Κ. Σπήλιόπουλο





Στις εκλογές που έρχονται για τη Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, η νέα γενιά θα δώσει τον δικό της αγώνα ώστε η Περιφέρεια να πάει επιτέλους ΜΠΡΟΣΤΑ, να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις ανάπτυξης στην Ελλάδα και Ευρωπαϊκή Ένωση, όπως δείχνουν τα επίσημα στοιχεία.

Μέλος κι εγώ αυτής της γενιάς, θέλω και επιθυμώ να συμβάλλω ως υποψήφια με τις γνώσεις μου να πετύχει αυτός ο στόχος, να πάει η περιφέρειά μας μπροστά. Αυτό επιτυγχάνεται:

1) Με τη συμμετοχή όλων μας στην εκλογική διαδικασία

2) Με την ανάδειξη στο Περιφερειακό Συμβούλιο των ανθρώπων που θέλουν και μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα


Αυτό διασφαλίζεται μέσα από το Συνδυασμό «Δυτική Ελλάδα Μπροστά» του κυρίου Κώστα Σπηλιόπουλου, που στο πρόσωπό του εμπιστεύονται οι πολίτες της Δυτικής Ελλάδας ότι το όραμα θα γίνει πραγματικότητα.

Εμείς η νέα γενιά, με τη συμμετοχή μας θέλουμε να προετοιμάσουμε την περιφέρεια του μέλλοντος μας στη βάση επιστημονικών δεδομένων και στοιχείων στους αντίστοιχους τομείς παραγωγής και οικονομίας, αξιοποιώντας το κατάλληλο επιστημονικό κεφάλαιο που υπάρχει και «λιμνάζει» αναξιοποίητο ή στην καλύτερη περίπτωση που «ξενιτεύεται» και αυξάνει τον “πλούτο- ΑΕΠ” στις χώρες υποδοχής.

Μπορούμε μόνοι μας; ΟΧΙ! Μαζί όμως με τα έμπειρα στελέχη που εργάστηκαν και δίδαξαν εντιμότητα, δικαιοσύνη, παραγωγικότητα και αποδοτικότητα μέσα από τους δημόσιους ή ιδιωτικούς τους απολογισμούς τους, μπορούμε να πάμε τη Δυτική Ελλάδα Μπροστά.

Βάζουμε «πλάτη» να αλλάξει πορεία η Περιφέρειά μας! Να πάει Μπροστά! Οι νέοι θέλουν και μπορούν να αγωνισθούν γι’ αυτό γιατί κατέχουν τις γνώσεις επιστημών – τεχνολογιών και τα μέσα επικοινωνίας. Για να χτίσουν το δικό τους κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...