Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Η Β΄ΕΛΜΕ Αιτωλ/νιας προχωρά σε ασφαλιστικά μέτρα και ακύρωση της απόφασης του Δήμου να παραχωρήσει το 3ο Γυμνάσιο στο Πανεπιστήμιο.

Συνεδρίασε χθες το βράδυ το Δ.Σ της ΒΈΛΜΕ στο Αγρίνιο και αποφάσισε να συνεχίσει τη διεκδίκηση με κάθε νόμιμο τρόπο της ακύρωσης των αποφάσεων του Δήμου Αγρινίου (ΔΕΠ) που παραδίδει το κτίριο του 3ου Γυμνασίου Αγρινίου Αη Γιάννης Ρηγανάς παράνομα, όπως υποστηρίζει η ΕΛΜΕ, στο Πανεπιστήμιο. Ανέθεσαν την υπόθεση για ασφαλιστικά μέτρα και ακύρωση της απόφασης σε δικηγόρους του Αγρινίου και των Αθηνών.
Χθες βράδυ όμως έγινε κάτι αναπάντεχο. Αν και η αρχική απόφαση ήταν ομόφωνη η παράταξη της ΠΑΣΚ που υποστηρίζει τον κ. Μοσχολιό διαφοροποιήθηκε θεωρώντας ότι πρέπει να σταματήσουν χωρίς να προχωρήσουν σε άλλη ενέργεια. Άντε να προχωρούσαν σε καμιά  καταγγελία. 
Η πλειοψηφία του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ των τριών άλλων παρατάξεων επέμενε στην ομόφωνη απόφαση και τα πράγματα παίρνουν τη δικαστική οδό.
'Αρα στις δημοτικές εκλογές...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λ.Μπλέτσας για το δρόμο Αγρίνιο Καρπενήσι: θα προχωρήσουμε μαζί σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια ανεξαρτήτου κομματικής και πολιτικής διάστασης

Χωρίς φωνές και κορώνες στην σημερινή διαμαρτυρία για τον δρόμο Αγρίνιο Καρπενήσι ο αντιπεριφερειάρχης Λίνος Μπλέτσας μέσα σε ενάμισι λεπτό...