Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Οι ILLUMINATI στο Μεσολόγγι...


Κόσμος πάει κι έρχεται και στας Μεσολόγγας παίζει το τραγουδάκι "κι εμείς οι τρεις στον καφενέ, τσιγάρο πρέφα και καφέ, βρε δε βαριέσαι αδερφέ"!
Το θέμα των εκλογών στο ΠΑΣΟΚ το πήραν αψήφιστα. Σου λέει θα κατεβάσουμε το χρισμένο εμείς οι Illouminati, και θα μας ακολουθήσει τυφλά ο κόσμος. Μαθημένοι λοιπόν σε τέτοιες καταστάσεις δεν αφουγκράζονται την κοινωνία η οποία τους κράζει. Τι να τον κάνει η κοινωνία τον χρισμένο υποψήφιο όταν ο ίδιος δεν μπορεί να μαζέψει υποψηφίους για το ψηφοδέλτιο του και για να εξιλεωθεί τα ρίχνει στους συντρόφους του;
Τους λέει πίσους δείξους και ότι άλλο αξιοπρεπές...
Το καταπληκτικό είναι ότι τους ζητούσε, μη σας πω απαιτούσε και με το δίκιο του, να του φτιάξουν το ψηφοδέλτιο. Δεν το ζητούσε τυχαία. Έμαθε ότι ο Θάνος φτιάχνει το ψηφοδέλτιο Μοσχολιού στο Αγρίνιο και είπε "στο πηγάδι κατούρησα εγώ;"
Δεν του έδωσαν όμως σημασία κι έτσι τους τα βρόντηξε.
Τώρα ψάχνει ο Θάνος εναγωνίως να βρει αντικαταστάτη. Ήρθε ξανά στο προσκήνιο το όνομα του κ. Ζωγράφου της ΕΑΣ Μεσολογγίου μα και του κ. Τέγα.
Ακούστηκε λοιπόν στο Μεσολόγγι ότι κάνα δυο ώρες πριν ο Θάνος επικοινώνησε με τον κ.Τέγα και του είπε να κατέβει.
Τι λέτε όμως ότι του είπε ο Illouminati Τέγας  "ναι, θα πάρω το χρίσμα αρκεί να πείσεις τον Ψαράκη να κατέβει μαζί μου"!
Που ναι η μπάλα οεο;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ξαφνικά άνθρωποι, γεγονότα και καταστάσεις που φαίνονταν παγωμένα, άχαρα, ακίνητα και μάταια μοιάζουν «καινούργια» και ρέουν; ΚΑΤΑΝΤΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

Τα παλαιοΠΑΣΟΚΙΚΑ πυράνχας με αστραπιαία ταχύτητα κατασπάραξαν οτι άφθαρτο εμπόδιζε τις φιλοδοξίες τους και χάλαγε την καλομαγειρεμένη σούπα τους

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...