Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Ομολογία ήττας και η σφαγή των αμνών


Θ μπορούσαν να λένε...
Αντωνόπουλος "Άκουσες Παύλο μου τι λένε τα πουλάκια για την Περιφέρεια;"
Μοσχολιός "Πουλάκια είναι κι ας κελαιδούν ...πουλάκια είναι κι ας λένε...εγώ Βασίλη μου θέλω να σε δω πιο πάνω κι απ΄το Θύμιο"!!!!!!!
Δείτε στο inagrinio.blogspot.com
Αν λοιπόν μπούμε στη διαδικασία να αντιληφθούμε τι εννοεί ο ποιητής "βασιλικός" Βασίλης, με τις δηλώσεις του θα χάσουμε ίσως πολύτιμο χρόνο.
Στις δηλώσεις του είναι ξεκάθαρος. Μιλά για ήττα.
Ήττα. 
"Αν κατέβουν λέει δυο συνδυασμοί θα υπάρχει δεύτερος γύρος. Στο δεύτερο γύρο είναι όλα πιθανά. Είναι πιθανό δηλαδή να χαθεί ο δήμος Αγρινίου που έχει να χαθεί πάρα πολλά χρόνια". 
Έχεις δίκιο Μέγα Βασίλειε! Περισπούδαστα αυτά που λες. Είσαι και συ της λογικής ότι όποιος βγαίνει από το μαντρί τον τρώει ο λύκος έτσι; Μόνο που δεν γνωρίζεις ότι όποιος μένει στο μαντρί κινδυνεύει από τον τσοπάνη!!!!!!!!!!
Ως "τσοπάνης" της επόμενες μέρες θα αποφασίσεις όμως ποιά από τα "ερίφια" του Μοσχολιού θα θυσιαστούν!!!!
Και για να γίνουμε πιο σαφείς στις δηλώσεις σου μιλάς για "συνεργασία του δικού σου(ποιου δικού σου;) συνδυασμού με το συνδυασμό του κ. Μοσχολιού, αναλογικά πάντα στα πρόσωπα. Ούτως ώστε αυτοί που έχουν διάθεση να προφέρουν να συμμετέχουν ή να μπουν σε θέσεις ευθύνης"!!!!!!!!
Άρα ποιοι θα βγουν από το συνδιασμό Μοσχολιού για να μπουν οι δικοί σου σε θέσεις κλειδιά;
εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Σε άλλη περίπτωση λέει ο Μέγας Βασίλειος να πάνε στην περιφέρεια ...
Δηλαδή ανθρωποθυσίες...
Δίνεις τους δικούς σου βορά στα θηρία της Περιφέρειας;

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο Γιώργος ο Ζαμπαρας το 98 έδειξε παρά την ήττα του τεράστιο πολιτικό ήθος. Εσύ ούτε καν τόλμισες Βασίλη. Τον κόσμο σου δεν τον σκεφτήκες. Δύο λέξεις υπάρχουν μόνο στο ΠΑΣΟΚ. Πρωσοπικές φιλοδοξίες. The end of kill bill

Ανώνυμος είπε...

Τι είναι η περιφέρεια ρε παλικάρια; το καλάθι για τα άπλυτα είναι; Ο Αντωνόπουλος εκβίασε με συνδυασμό για να γίνεια αντιπεριφερειάρχης, ο αργόμισθος Τέγας που χρόνια τώρα δεν μπορεί να προκόψει στο Μεσολόγγι θα πάει στον Κατσιφάρα, ο Αρβανίτης στη Ναύπακτο θέλει να νομιμοποιήσει τις παραβάσεις τις παρανομίες στις οικοδομές του και θα βάλει λένε τον Μπαρμπαγιάνη ή τον Πολιτόπουλο ή το Χάρο. Και γιατί να ψηφίσω Κατσιφάρα αν συμβούν όλα αυτά;

Ανώνυμος είπε...

πωπω ζορια που τραβαςι η δεξιαααα

Ανώνυμος είπε...

Ωραιες εποχες..

Φωτογράφος "καβάλησε" τους δημοσιογράφους για να βγάλει φωτογράφιες

  25η Μαρτίου στο Αγρίνιο και από νωρίς στην Πλατεία Δημοκρατίας έχει μαζευτεί κόσμος για να παρακολουθήσει τυην παρέλαση. Σιγά σιγά όλοι π...