Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Αντιδρούν κομματικά στελέχη και υποψήφιοι στην τοποθέτηση Αντωνόπουλου ως αντιπεριφερειάρχη


Αντιδράσεις σε κομματικά στελέχη και σε υποψηφίους για την θέση του αντιπεριφερειάρχη προκαλεί η υπόσχεση από τον Υφυπουργό Μωραίτη στον Βασίλη Αντωνόπουλο. Από τη στιγμή που αποχώρησε τα τηλέφωνα στην Ιπποκράτους έχουν πάρει φωτιά. Το χειρότερο όμως είναι ότι αυτή η διάσταση απόψεων, μεταφέρθηκε στην βάση του ΠΑΣΟΚ. Οι ψηφοφόροι λοιδωρούν τόσο τη συμπεριφορά του Αντωνόπουλου και μιλούν για εγκάθετους, συναλασσόμενους που εξυπηρετούν μόνο προσωπικές πολιτικές επιδιώξεις κάποιων και σε καμιά περίπτωση τα συμφέροντα της περιφερειακής εννότητας της Αιτωλοααρνανίας. Η ατμόσφαιρα βαραίνει ακόμη περισσότερο στην Αιτωλοακαρνανία καθώς απλοί πολίτες δεν θεωρούν τυχαία και την παραίτηση Ψαράκη από το χρίσμα στο Μεσολόγγι.
Ακούγεται επίσης ότι κάποιοι προσπαθούν να φορέσουν στο σβέρκο υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους και τον αντιπεριφερειάρχη στον Κατσιφάρα για να βγάλουν υποχρεώσεις χωρίς να ενδιαφέρονται για τον ίδιο!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΓΑΠ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ. ΤΟ ΑΡΘΡΟ 16 ΤΗΣ ΝΔ ΗΤΑΝ ΣΤΑΓΟΝΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΩΚΕΑΝΟ ΑΛΛΑΓΩΝ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΑ Κ..ΑΛΟΠΑΙΔΑ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ [ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ]ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΣ, ΘΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ. ΤΑ ΡΟΜΠΟΤΑΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΙΓΗΣΕΙ. ΜΟΛΙΣ ΕΡΘΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΤΑΞΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ. ΚΑΗΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΟΣΙΑΛ-ΗΣΤΙΚΑ ΔΕΙΝΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΜΑΖΟΧΟΠΑΣΟΚΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΛΕΝΕ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

Η αποχώρηση Αντωνόπουλου έχει να κάνει με τις πιέσεις που δέχθηκε από το Σωκικό μέτωπο. Ποιός είναι ο Σώκος ρε παλληκάρια που ναεβοκατεβάζει υποψηφίους; Διόρισε τον Αντωνόπουλο αντιπεδριφεριάρχη, όρισε τον Ψαράκη υποψήφιο Δήμαρχο Μεσολογγίου για να εκδικηθί τον Αναγνωστόπουλο. Κατεβάζει στη Ναύπακτο τον Κονίδα κόντρα στον Νταουσάνη για να μπορέσει να προοθήσει τον Μπαρμπαγιάννη προκειμένου να κάνει τα χατήρια του Αρβανίτη. Αυτά δεν κουβέντιαζες με Χαρο, Πολιτόπουλο, Μπαρμπαγιάννη και Αρβανίτη στις 14-9 στο λιμάνι της Ναυπάκτου; Θυμιάκο φάγαμε το παραμύθι το 2006 και σε στηρίξαμε όλοι, τώρα όχι. Κατσιφάρα εσύ Παπαναστασίου εμείς. Μπαρμπαγιάννης (ο οποίος άρχισε να διαδίδει οτι θα είναι και αντιπεριφεριάρχης) πάντως ΟΧΙ.

Φωτογράφος "καβάλησε" τους δημοσιογράφους για να βγάλει φωτογράφιες

  25η Μαρτίου στο Αγρίνιο και από νωρίς στην Πλατεία Δημοκρατίας έχει μαζευτεί κόσμος για να παρακολουθήσει τυην παρέλαση. Σιγά σιγά όλοι π...