Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Γιώργος Παπαναστασίου "Θέτω τον εαυτό μου στην κρίση των πολιτών της Δυτικής Ελλάδας"

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

Την 7η Νοεμβρίου καλούμαστε να δώσουμε δύναμη στην Αυτοδιοίκηση και στο νέο θεσμό του αιρετού Περιφερειάρχη. Καλούμαστε να ακολουθήσουμε ένα νέο δρόμο για το μέλλον της Δυτικής Ελλάδας.

Δέχθηκα την πρόσκληση να είμαι στην πρώτη γραμμή του αγώνα. Και καλώ αυτόν τον αγώνα να τον δώσουμε όλοι μαζί, με στόχο να κινητοποιήσουμε όλες τις υγιείς δυνάμεις αυτού του τόπου, να χαράξουμε νέα στρατηγική ισόρροπης περιφερειακής ανάπτυξης, να καταδικάσουμε τις πολιτικές που καταδίκασαν στην υπανάπτυξη τη Δυτική Ελλάδα, να υπερβούμε τους διαχωρισμούς.

Θέτω τον εαυτό μου στην κρίση των πολιτών της Δυτικής Ελλάδας διεκδικώντας το αξίωμα του αιρετού Περιφερειάρχη όντας βαθιά πεπεισμένος πως ήρθε η ώρα να αλλάξουμε την εικόνα του τόπου μας.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΥΠΟΔΟΜΗ ΘΕΛΑΤΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΡΕΧΕΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ , ΑΦΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΟ ΣΧΟΛΗ ΣΕ ΣΧΟΛΗ...ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΑΣ ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εσώκλειστοι στο "Μακεδονία Παλλάς" όλοι οι υπουργοί και υφυπουργοί..

Τους δόθηκε εντολή να μην κυκλοφορούν έξω τα βράδια για να μην προκαλούν και για να αποφευχθούν τα ... απρόοπτα!

Ο ΠΑΠΟΥΤΣΩΜΕΝΟΣ ΓΑΤΕΛΛΗΝΑΣ

Ανώνυμος είπε...

kamia sxesi me tin eidisi kai ta dio minimata alla i sarakaimara epelekse na ta vgalei.

Κώστας Παπασπύρου-Αγρίνιο

Φωτογράφος "καβάλησε" τους δημοσιογράφους για να βγάλει φωτογράφιες

  25η Μαρτίου στο Αγρίνιο και από νωρίς στην Πλατεία Δημοκρατίας έχει μαζευτεί κόσμος για να παρακολουθήσει τυην παρέλαση. Σιγά σιγά όλοι π...