Translate

Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2010

Οριστικά και αμετάκλητα τέλος ο Ψαράκης

Θα μπορούσαν να λένε...
Γκιωνάκης "Βαρύς είναι ο πόνος που πάει ο Ψαράκης. Πως θα το αντέχουν οι υπόλοιοι στο ΠΑΣΟΚ;"
Ηλιόπουλος " Λες να βάλει ο Θάνος κάνα Τέγα ή κανα Κατσούλη; Εγώ από δω ψηλά που είμαστε θα του να πει στο Θύμιο"

Επιστολή παραίτησής του Γ.Ψαράκη προς τον Μιχάλη Καρχιμάκη


"Όπως γνωρίζετε, προσφάτως η αρμόδια Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε, ότι, με στηρίζει ως υποψήφιο Δήμαρχο για το Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου, αφού η αναμφισβήτητη υπεροχή μου καταγράφηκε στις δημοσκοπήσεις που διενήργησε το κίνημά μας, γεγονός που τιμούσε τη μέχρι σήμερα πορεία μου στα κοινά και γι αυτό το λόγο εξάλλου αποδέχθηκα τη στήριξη.

Ξεκινώντας την προσπάθεια δημιουργίας ευρύτερου μετώπου για την επιτυχή έκβαση του εγχειρήματος αυτού, με σκοπό την ανασυγκρότηση και αναβάθμιση του δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου στα νέα δεδομένα και με δεδομένη επίσης την αίγλη του ιστορικού βάρους του, διαπίστωσα με ευχαρίστηση, την άμεση και ζεστή αποδοχή της υποψηφιότητάς μου απ’ όλη την κοινωνία και τους σκεπτόμενους πολίτες του νέου Δήμου.

Όμως, με έκπληξη και πικρία, κατά τη διαδρομή αυτή εισέπραξα και δέχθηκα εμφανή και υπόγειο πόλεμο –κατά κυριολεξία- από θεσμοθετημένα όργανα και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, τόσο της τοπικής αυτοδιοίκησης, όσο και της κεντρικής πολιτικής σκηνής, η δε ραδιουργία και το κλίμα νοσηρότητας που εκπέμπουν οι υποτιθέμενοι σύμμαχοί μου, ξεπερνούν κάθε όριο οργιώδους φαντασίας.

Επειδή η αξιοπρέπεια, το ήθος μου και η πολιτική μου μέχρι τώρα πορεία, δεν επιτρέπουν να ανεχθώ ή να συμβαδίσω με τη νοσηρή και προσβλητική για σκεπτόμενο άνθρωπο τακτική και στρατηγική ιδιοτελών και διαπλεκόμενων εγκεφάλων, με την παρούσα, σας δηλώνω ότι, αποσύρομαι οριστικά και αμετάκλητα από την υποψηφιότητα του Δημάρχου Ι.Π. Μεσολογγίου, προς διαφύλαξη της προσωπικής μου αξιοπρέπειας.

Με τιμή

ΓΙΑΝΝΗΣ ΨΑΡΑΚΗΣ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

και στα δικά μας σε λίγο θα παραδόσει και ο Ακαζού, αφού στη Ναύπακτο 5-6 άτομα είναι εκείνα που ασχολούνται μαζί του, ήτοι η σύζυγός του, η αδελφή του, ο πρώτος ξάδελφος, ο γραμματέας της Δ.Ο (την οποία διέλυσε), ο Γούλας για ξαναβγεί δημοτικός σύμβουλος και ο κομμωτής Καρκατσούλης που του βάφει τα μαλλιά. Αυτά είναι τα χάλια του ΠΑΣΟΚ. Όπου έβαλε χέρι ο Σώκος εμμέσως ή αμμέσως οι υποψήφιοι βουλιάζουν.

Ανώνυμος είπε...

Καλά κυριέ μου, σε πολέμησαν όργανα με τόσα κοσμητικά επίθετα , μέσα από το ΠΑΣΟΚ. ΠΟΙΟΣ ψήφιζε στις δημοσκοπήσεις; Και πάλι, τόσα χρόνια στο χώρο, δεν γνώριζες πριν πάρεις το χρίσμα, τι θα σε ακολουθούσε; Καθόλου κριτική σκέψη;- Αυτογνωσία; Στα στερνά ανακάλυψες αξιοπρέπεια, ήθος και πορείες; Και με τέτοιες πράξεις εκτιμάς οτι διαφυλάττεις τη προσωπική σου αξιοπρέπεια;

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΙΣ ΟΣΟΥΣ ΡΑΔΙΟΥΡΓΟΥΝ – ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ- ΝΟΣΟΥΝ; Αυτό είναι πράξη πολιτική, να γνωρίσουμε – εκτιμήσουμε – κρίνουμε και απομακρύνουμε τους νοσηρούς

KK

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΡΕ ΠΑΣΟΚΟΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ, ΜΕ ΤΟ ΒΡΩΜΟΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΔΟΛΟΠΛΟΚΙΩΝ ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ. ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΡΕ. ΓΚΟΟΥ ΧΟΜ ΡΕ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΑ ΑΜΡΙΚΑΝΑΚΙΑ.