Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Τροφοδότης συνδυασμός...




Στον Κώστα Κονίδα αναφερόμαστε. 
Εκεί που έδειξε μια κάποια δυναμική με τον Ανδρέα Κοτσανά στο Αντίρριο, το σκηνικό ανατράπηκε παρ όλη την υποστήριξη του Σώκου και του Φώτη. Αυτούς που πρότεινε για Δήμαρχους μεταξύ άλλων ο Λουκόπουλος θυμίζουμε. 
Γιατί λέμε ότι το πλοίο Κονίδα μπάζει νερά και μάλλον θα προσαράξει στα αβαθή του Γριμπόβου; Μα γιατί φεύγουν υποψήφιοι-παντιέρες μέσα από την καρδιά του ψηφοδελτίου Κονίδα.
Πρώτο πλήγμα η υποψηφιότητα της συζύγου του Γιάννη Παπαδούλα, που κατεβαίνει με Παπαθανάση. Ακολουθεί ο Βασίλης Πατσαούρας ο οποίος από καιρό είναι ουσιαστικά δημοτικός σύμβουλος της σημερινής πλειοψηφίας. Φευγάτη είναι και η αδιαίρετη τριπλέτα των Ανδρέα Ασημακόπουλου, Χρήστου Παΐσιου και Περικλή Θεοφάνη οι οποίοι επί του παρόντος δεν πάνε κάπου, αλλά δεν στηρίζουν και Κονίδα. Άλλωστε ο πρώτος "υποδέχτηκε" την υποψηφιότητα Κονίδα με σχετική ανακοίνωση εναντίωσης. Ο Θωμάς Παναγιωτόπουλος μάλλον δεν θα δυσαρεστήσει τον κοντινό του φίλο που είναι υποψήφιος με τον Γιάννη Μπουλέ. Ο Γιώργος Σιαμαντάς κοιτάει αριστερά, προς την Κίνηση Πολιτών αφού υπογράφει σχετικό κείμενο υποστήριξης εξ όσων ακούμε. Ο Γρηγόρης Σύψας ήδη συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του Παπαθανάση. Το ίδιο και η σύζυγος του Μπάμπη Κουτσοσπύρου, που την προηγούμενη φορά είχε υποστηρίξει συγκεκριμένη υποψήφια στο ψηφοδέλτιο του Κονίδα η οποία ήταν μέσα στην 15άδα. Ο Παντελής Πατούχας είναι σε αναζήτηση άλλου συνδυσμού. Ο Βούλγαρης ήταν από τους πρώτους που πλαισίωσαν τον Μπουλέ. Ο δε πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ της ΝΔ Κώστας Πλούμης δεν μπορεί να εκτεθεί ανοιχτά υπέρ Κονίδα λόγω της θεσμικής του ιδιότητας, αν και θα το ήθελε.
Με λίγα λόγια, από τους 15 πρώτους συμβούλους του Κονίδα, του έχουν μείνει μόλις 2 υποψήφιοι: Ο Βασίλης Καλογερής και ο Πέτρος Πιτσιάκας.
Σωστοί και καλά κάνουν, αφού παραμένουν πιστοί και τιμούν μέχρι τέλους τις επιλογές και τις δεσμεύσεις τους. 

Αλλά ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη. Ούτε δύο... Θα το στήσει τελικά το ψηφοδέλτιο ο Κονίδας ή θα πάει στράφι η υποστήριξη των Φώτη και Σώκου;
http://www.nafpaktos24.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...