Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Ζαφειρούλας... καμώματα!!!!!!!!!

Τι είδους αέρας φυσάει στο μυαλό της καλής μας Ζαφειρούλας; Ζέφυρος, τι άλλο...
Ότι θα είχαμε παρεμβάσεις από το "ζιζάνιο" της πολιτικής που λέγεται Ζέφη στα δημοτικά πράγματα της Ναυπάκτου υπερ του κόμη Ακαζού είναι άνω ποταμών...Μα θα μου πείτε κοτζάμ Ζέφη και με τέτοιο πολιτικό εκτόπισμα και να μην παρέμβει, δεν το θέλει ούτε ο Θεός Γιώργος ούτε ο Λοβέρδος. Μετά το οφίτσια λοιπόν που απόκτησε θεωρεί η μεγάλη πολιτικός ότι πρέπει να βάλει και την ουρίτσα της και να βγάλει" πολιτικές υποχρεώσεις." Πέρυσι τέτοια εποχή η Ζαφειρούλα μας έτρεχε από λαγκάδι σε λαγκάδι να μάσει ψήφους αγκαζέ με τον Κόμη. Τώρα φαίνεται ότι ήρθε η ώρα να ξοφλήσει τις πολιτικές της υποχρεώσεις. Μαθαίνω λοιπόν ότι έχει φροντίσει να πει την άποψη της για τους έτερους υποψηφίους της Ναυπάκτου για το χρίσμα και πιστέψτε μας δεν είναι και η καλίτερη. Αυτό κυκλοφόρησε όμως στη Ναύπακτο και οι σημερινοί υποψήφιοι είναι πυρ και μανία μαζί της για τα ανακατώματα ...Λέγεται επίσης ότι ακολουθεί τη στρατηγική που χάραξε η έτερη μεγάλη πολιτικός της οικογένειας...Η μήτηρ της λοιπόν στο παρελθόν ούσα δημοτικός σύμβουλος σε δήμο της Αττικής κατάφερε λένε να βάλει να σκοτωθούν με τις "πολιτικές της κινήσεις" τρεις δήμοι!!!!!!!!!
Της Ζέφης της διαμύνησαν επίσης ότι εαν συνεχίσει με αυτό το ρυθμό στις επόμενες εκλογές εαν είναι υποψήφια και δεν τη φάει στη στροφή κανένας ιδιαίτερος του σημερινού υπουργού Εργασίας δεν θα βρει ούτε το δικό της σταυρό...εκτός και αν πρόκειται για το ...βαφτιστικό της!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...