Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Ο εκλεκτός του ΠΑΣΟΚ στο Μεσολόγγι

Ο Ψαράκης μάλλον θα είναι ο εκλεκτός του κόμματος στο Μεσολόγγι. Ο αγαπητός από την Κατοχή από ότι λένε οι τελευταίες πληροφορίες θα σηκώσει στις πλάτες του το ΠΑΣΟΚ στο νέο δήμο Μεσολογγίου. Ο Ιωάννης λοιπόν μαζί με το μεγάλο πυροβολικό τον έτερο συναδελφό του σημερινό αντινομάρχη του πολιτισμού θα πάνε χερ' ποδάρ' για τις εκλογές...τώρα που ο εκλαμπροτατος θα κάνει πολιτικές διακοπές...
Οι δυο άνδρες θα βγουν έξω να ζητήσουν ψήφους από το Μεσολόγγι, το Αιτωλικό και τις Οινιάδες. Καλό θα ήταν να πάρει ο Ιωάννης κάνενα αγχολιτικό για να μην έχουμε τις ίδιες λιποθυμίες όπως άλλοτε στο Παπαστράτειο όπου κατά τη διάρκεια χαιρετισμού από την μεγάλη έντση της στιγμής έπαθε λιποθυμικό επισόδειο. Μήπως να έχουν υπό μάλλης και το πρόγραμμα που υλοποίησαν οι δυο αντινομάρχες στη θητεία Σώκου στην περιοχή!!!!!!!!!!!!!!!!!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΒΙΟΠΑΛΑΙΣΤΕΣ ΒΟΓΓΟΥΝ, ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΘΡΗΝΟΥΝ, ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΝ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΩ!

Unknown είπε...

Ψαράκης=Συστράτευση. Το ΠΑΣΟΚ παίζει πολύ καλά, αν και περίμενα τον Τέγα να περπατήσει λίγο περισσότερο. Θα καταφέρει ο κ. Ψαράκης να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα; Για το κόμμα μιλάω και τα τοπικά στελέχη! Γιατί για τον Δήμο..

Ανώνυμος είπε...

ψαρακης = δημαρχος ο δεξιος
που να παει ρε φιλε ο βλαχογιαννακης. και ποιον να καταφερει να συστρατευσει ? αυτους που αν βγουν μαζι τουμια βολτα στο ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ θα τους ρωτανε ποιος ειναι ο μουστακιας ?

Φωτογράφος "καβάλησε" τους δημοσιογράφους για να βγάλει φωτογράφιες

  25η Μαρτίου στο Αγρίνιο και από νωρίς στην Πλατεία Δημοκρατίας έχει μαζευτεί κόσμος για να παρακολουθήσει τυην παρέλαση. Σιγά σιγά όλοι π...