Δευτέρα 29 Μαΐου 2023

Αγρίνιο: 52 χρονος δέχτηκε μαχαιριές σε καφέ στην πλατεία 28ης Οκτωβρίου




Σοκ στην πλατεία 28ης Οκτωβρίου (Καραπανείκα) στο Αγρίνιο μετά το επεισόδιο που έλαβε χώρα στις 10 περίπου το βράδυ, όταν ένας άνδρας που φέρεται να έχει κάνει χρήση ουσιών επιτέθηκε σε 52 χρονο σε καφετέρια και τον μαχαίρωσε. Το θύμα δέχτηκε μαχαιριές στα πλευρά και στο θώρακα.

Δημιουργήθηκε πανικός αφού εκείνη την ώρα στην καφετέρια υπήρχε κόσμος. Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης είχε καθίσει στην καφετέρια και έπινε ούζο. Η συμπεριφορά του ήταν επιθετική και από την καφετέρια ειδοποίησαν την αστυνομία, με την ομάδα ΔΙΑΣ να φτάνει στο σημείο. Οι αστυνομικοί όμως αποχώρησαν αφού δεν είδαν κάτι. Στη συνέχεια ο δράστης χωρίς καμιά αιτία επιτέθηκε στο θύμα με ένα σουγιά, την ώρα που εκείνος ανυποψίαστος έπαιζε με το κινητό του. Η νεαρή κοπέλα που εκείνη την ώρα εργάζονταν στην καφετέρια βλέποντας τι είχε συμβεί άρχισε να φωνάζει και να καλεί σε βοήθεια. Κάποιοι προσπάθησαν να πιάσουν το δράστη και να του πάρουν το σουγιά. Αυτός αντιστέκονταν και λέγεται ότι τραυμάτισε έναν ακόμη. Ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ το οποίο έσπευσε στο σημείο μαζί με την ομάδα ΔΙΑΣ που συνέλαβε το δράστη. Ο 52 χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου εισήχθη στο χειρουργείο.

Περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...