Τετάρτη 24 Μαΐου 2023

Δ. Τζιώλης : στις αρχές καλοκαιριού θα επισκεφθούμε το Πάρκο Αγρινίου


Στον ΔΥΤΙΚΑ FM και την Δήμητρα Λαοπόδη μίλησε ο Γενικός Γραμματέας του δήμου Αγρινίου Δημήτρης Τζιώλης για τις εργασίες στο Δημοτικό Παπαστράτειο Πάρκο Αγρινίου «Είμαστε στο στάδιο της ολοκλήρωσης των εργασιών στο Δημοτικό Παπαστράτειο Πάρκο, αφού έχουν γίνει οι βασικότερες . Αναμένεται μέχρι τις αρχές του καλοκαιριού να έχουν ολοκληρωθεί, τόνισε ο Δημήτρης Τζιώλης και συνέχισε λέγοντας «Φαίνεται ότι το καλοκαίρι θα μας βρει επισκέπτες στο Πάρκο». Ολοκληρώθηκαν σύμφωνα με τα όσα είπε ο Γενικός Γραμματέας του δήμου Αγρινίου οι εργασίες στα μονοπάτια , στην παιδική χαρά, προχωρούν οι εργασίες φύτευσης , ενώ προχωρούν και οι εργασίες στο κηποθέατρο.

Αναφορικά με τις εργασίες στο κηποθέατρο είπε «ολοκληρώνεται η επισκευή της σκηνής , η συντήρηση του χώρου με εργασίες φωτισμού, κάποια ξερολιθιά που θα οριοθετεί το χώρο και μέσα στο καλοκαίρι ή στις αρχές του Φθινοπώρου να κάνουμε παραστάσεις.

Τα εγκαίνια του Δημοτικού Παπαστράτειου Πάρκου θα συνοδευτούν από κάποιες εκδηλώσεις  που αρμόζουν σε αυτό το γεγονός.

Περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...