Αρχειοθήκη ιστολογίου

Παρασκευή, Μαΐου 12, 2023

Μεγάλη συγκέντρωση Γρηγόρη Θεοδωράκη στο Αγρίνιο

 

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την ομιλία του υποψήφιου βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Γρηγόρη Θεοδωράκη στο Αγρίνιο.

Στο κατάμεστο Παπαστράτειο Μέγαρο ο κ. Θεοδωράκης παρουσίασε τις βασικές προγραμματικές θέσεις του κόμματός του ενώ έκανε ειδική αναφορά στο όραμά του για το Αγρίνιο και συνολικά για την Αιτωλοακαρνανία το οποίο εξειδίκευσε σε πέντε άξονες και συγκεκριμένα:

ΑΞΟΝΑΣ 1ος -> Υποδομές

ΑΞΟΝΑΣ 2ος  -> Στήριξη του Πρωτογενούς Τομέα

ΑΞΟΝΑΣ 3ος  -> Στήριξη του Κοινωνικού Κράτους.

ΑΞΟΝΑΣ 4ος  -> Εκπαίδευση

ΑΞΟΝΑΣ 5ος  -> Τουρισμός

Ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έκανε ειδική αναφορά στους αγώνες των Αγρινιωτών και τη δημοκρατική παράδοση της πόλης, λέγοντας χαρακτηριστικά: «…Και είναι διπλή η συγκίνησή μου γιατί μιλάω απόψε στο Αγρίνιο… στο Αγρίνιο του Χατζόπουλου και του Γιάκου, στο Βραχώρι του αντάρτικου, των εκτελεσμένων της Μεγάλης Παρασκευής του 1944, στο Αγρίνιο της Μαρίας Δημάδη και του παπαΒαλή της Αντίστασης!...»

Έκλεισε την ομιλία του καταχειροκροτούμενος από το κοινό εκφράζοντας τη βεβαιότητα για νίκη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις επερχόμενες εκλογές και δημιουργία προοδευτικής κυβέρνησης με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα.

 












Δεν υπάρχουν σχόλια:

"Έχουμε μάγκα δήμαρχο"

Πολλά τραγούδια έχουν γραφτεί κι άλλα τόσα έχουν ειπωθεί για έναν άντρα που είναι μάγκας. Έμαθα πως είσαι μάγκας, είσαι και μερακλής, του...