Τρίτη, 31 Αυγούστου 2010

Αναγνωστόπουλος «Θεωρώ απαράδεκτη τη διακίνηση στον τοπικό τύπο σεναρίων που με φέρουν ως τον υπεύθυνο, για λόγους «αντεκδίκησης» ή οτιδήποτε άλλο, της διακοπής της υδροδότησης των γραφείων της ΔΟ ΠΑΣΟΚ Μεσολογγίου για ανεξόφλητο λογαριασμό.Η παροιμία λέει "ο μύλος χάρβαλοα και το νερό κομμένο".
Τι συμβαίνει με τους λογαριασμούς του νερού των γραφείων του ΠΑΣΟΚ στο Μεσολόγγι. ήταν λέει απλήρωτοι και η ΔΕΥΑΜ τους έκοψε το νερό. Καλά πως κατάφεραν να αφήσουν τα μέλη του ΠΑΣΟΚ στο Μεσολόγγι το νερό απλήρωτο; Μήπως συμβαίνει ότι και στην υπόλοιπη Ελλάδα; Χρήματα από το κόμμα γιοκ άρα φως νερό τηλέφωνο κομμένο;
Και πόσα να πληρώσουν πια κι οι σύντροφοι;
Με τέτοια κρίση και τους μισθούς κομμένους που να βρεθούν χρήματα για το ...νερό;
Αλήθεια γνωρίζεται αγαπητοί αναγνώστες ότι στο Αγρίνιο μέχρι πρότινος (ίσως και τώρα που γράφουμε αυτές τις γραμμές) νοίκια από Δ.Ο. είναι απλήρωτα;
Στο Μεσολόγγι η ΔΕΥΑΜ έκοψε λέει το νερό και τα παράπονα ...στο δήμαρχο.
Μόλις το έμαθε ο Αναγνωστόπουλος τα πήρε στο κρανίο. Έστειλε επιστολή στον τύπο και διαψεύδει κατηγορηματικά οποιαδήποτε εμπλοκή του στη διακοπή της υδροδότησης για ανεξόφλητους λογαριασμούς των γραφείων της Δ.Ο. ΠΑΣΟΚ Μεσολογγίου...
Αναφέρει μάλιστα ότι υποστήριξε υλικά και ηθικά την οργάνωση και δίνει στη δημοσιότητα την απόδειξη της οικονομικής ενίσχυσης.
Ακολουθεί η ανακοίνωση
«Θεωρώ απαράδεκτη τη διακίνηση στον τοπικό τύπο σεναρίων που με φέρουν ως τον υπεύθυνο, για λόγους «αντεκδίκησης» ή οτιδήποτε άλλο, της διακοπής της υδροδότησης των γραφείων της ΔΟ ΠΑΣΟΚ Μεσολογγίου. για ανεξόφλητο λογαριασμό.

Ως μέλος, ως στέλεχος του ΠΑΣΟΚ αλλά κυρίως ο άτομο είναι γνωστό και κοινά παραδεκτό, ότι ποτέ δεν χρησιμοποιώ τέτοιες μεθόδους ή πρακτικές. Προφανώς όσοι διακινούν αυτά τα σενάρια «κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια».
Επιπλέον καθόλη τη διάρκεια της θητείας μου ως δήμαρχος στήριξα, ηθικά και υλικά, την τοπική κομματική οργάνωση του ΠΑΣΟΚ, διότι θεωρώ ότι όλες οι κομματικές οργανώσεις αποτελούν συστατικά κύτταρα της δημοκρατίας.
Για την υλική, μάλιστα προσωπική μου συνδρομή στην οργάνωση, τρανταχτό παράδειγμα αποτελεί η εκ μέρους μου, γενναία οικονομική ενίσχυση της οργάνωσης, πέρυσι το καλοκαίρι.
Το γεγονός όμως, της διακοπής της υδροδότησης αποδεικνύει τη δυσλειτουργία της ΔΟ ΠΑΣΟΚ Μεσολογγίου αφού οι ανεξόφλητοι λογαριασμοί ήταν δυο τριμήνων ύψους 120€ και όχι ενός και αξίας 80€ που αναφέρουν τα δημοσιεύματα.
Παράλληλα, τα όσα διοχετεύτηκαν στον τοπικό τύπο αναδεικνύουν τον τρόπο αντιμετώπισης των κοινών από ορισμένα στελέχη της ΔΟ ΠΑΣΟΚ Μεσολογγίου. Ένας τρόπος που έχει ως αρχή το «διαίρε και βασίλευε» και την απαξίωση των κανόνων λειτουργίας των θεσμών.
Αναρωτιέμαι τέλος που μπορεί να φθάσει ο κατήφορος των λίγων που έχουν αναλάβει εργολαβικά την αποδόμηση της δημοτική μας αρχής, όταν φθάνουν στο σημείο… να μας εγκαλέσουν ακόμη για την ισότιμη μεταχείριση των καταναλωτών της ΔΕΥΑΜ, από τις υπηρεσίες της.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: