Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Κλείνει και το ΙΚΑ της Βόνιτσας…

Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που το υποκατάστημα του ΟΤΕ της πόλης μας έπαψε να λειτούργει. Όσο για την ΔΕΗ δεν το συζητάμε… έχουμε ξεχάσει ότι είχε υποκατάστημα στην Βόνιτσα. Έρχεται τώρα η σειρά του ΙΚΑ να αποχωρήσει σιγά σιγά… Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του blog μας οι διοικούντες του ΙΚΑ έχουν αποφασίσει την κατάργηση του γραφείου στην Βόνιτσα και μάλλον καταληκτική ημερομηνία είναι η 1 Ιανουαρίου 2011. Από αυτή την ημερομηνία και μετά θα εξυπηρετείτε το κοινό από την Αμφιλοχία και την Λευκάδα.


Αναμφισβήτητα η απόφαση αυτή κάθε άλλο παρά θετική είναι και σε καμία περίπτωση δεν αναβαθμίζει την περιοχή μας. Η Βόνιτσα έδρα πλέον ενός δήμου με 18.000 περίπου πληθυσμό δεν θα έχει στην ουσία καμία δημόσια υπηρεσία εκτός από την εφορία. Αν αναλογιστεί κανείς και την υπολειτουργία του κέντρου υγείας φυσικά δεν υπολογιζόμαστε σαν μια πόλη ‘αξιοπρεπείς’ στα πρότυπα άλλων αλλά σαν ένα ‘χωριό’ της Λευκάδας. Καθώς για οποιαδήποτε ανάγκη μας χρειάζεται να ταξιδέψουμε στην γειτονική πόλη.
bonitsapress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Στα κάγκελα αντιδήμαρχοι με τη συμπεριφορά συναδέλφου τους...

  Είναι αλήθεια ότι επικρατεί παγωμάρα στις σχέσεις  μεταξύ δυο αντιδημάρχων σε δήμο του νομού; Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες σε πρόσφατη...