Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Ακούει κανείς;..... στο Μεσολόγγι!!!


Αγαπητέ Πάνο

Παρακολουθώ την πορεία σου από παλιά, αφού ζούμε στην ίδια Πόλη. Η αλήθεια είναι ότι πάντα είχα την εντύπωση για σένα ότι είσαι ικανός και φυσικά η πορεία σου και η επιτυχία σου μέχρι τώρα με δικαίωσε. Πιστεύω ότι είσαι ευφυέστατος άνθρωπος αλλά δεν έχω πειστεί ότι αυτή ακριβώς την ευφυΐα την χρησιμοποιείς με το σωστό τρόπο.

Παρατήρησα όμως ότι τον τελευταίο καιρό έχεις βάλει στόχους που... νομίζω ότι είναι πάνω από τις δυνάμεις σου. Και δεν εννοώ να τους κατακτήσεις εννοώ να τους διατηρήσεις. Προφανώς μπορεί και συ να απέκτησες πλέον την λογική ότι "στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις" ή αυτό που λέγανε για τα πανεπιστήμια " άμα μπεις θα βγεις ότι και να γίνει". Οπότε σκέφτεσαι μάλον οτι όλοι αυτοί που πάνε για δήμαρχοι είναι καλύτεροι από μένα;
Πιστεύω ότι η ενασχόληση σου με την αυτοδιοίκηση και στην παρούσα θέση σε έκανε να δεις τα πράγματα μέσα από διαστρεβλωτικό φακό δηλ. όπως δεν είναι πραγματικά. Αυτό σε σχέση με το μόνιμα χαρακτηριστικό, τη λαιμαργία (και μην πάει ο νους στο φαγητό είναι κάτι πολύ γενικότερο) και τη βιασύνη σε έκαναν να διολισθαίνεις στο ένα λάθος μετά το άλλο.

Γαϊτανάκι από μετακινήσεις μεταξύ διαφόρων κομμάτων, κατέληξες στο ΠΑΣΟΚ που εννοείται ότι κάποτε το έβριζες. Εκεί κατάφερες να σε επιβάλουν κάποιοι ή τους το επέβαλες εσύ, δεν έχει σημασία, στη θέση που κατέχεις σήμερα, όπου και κατέστρωσες σθεναρά αυτή τη φορά ένα παλιό σχέδιο, το να γίνεις δήμαρχος.

Στη συνέχεια άρχισες ένα "κλωτσομπουνίδι" με τον νύν δήμαρχο, τον οποίον σημειωτέον είχες υποστηρίξει την προηγούμενη φορά, και μάλιστα για θέματα ήσσονος σημασίας ( για τα νερά μιας πισίνας αν δεν κάνω λάθος αλλα καί το αν θα γίνουν εκδηλώσεις σε μια πλατεία ή όχι.) Πρόσφατα είδα και τις δηλώσεις σου για το ΙΕΚ Μεσολογγίου που αφού είδες την αντίδραση προσπάθησες ανεπιτυχώς να ανασκευάσεις διαπληκτιζόμενος με blog μάλιστα.

Καταλαβαίνεις ότι όσο προχωράει ο καιρός αν συνεχίσεις με την ίδια λογική θα καταλήξεις να πλακώνεσαι για το ποιος θα πληρώσει τα ούζα στο καφενείο.

Εγώ προσωπικά δεν θέλω να σε βλέπω σε τέτοια πορεία γιατί νομίζω ότι μπορείς να προσφέρεις αρκετά. Και για να μην μπεις στον πειρασμό να με τοποθετήσεις είτε στη μεριά του δημάρχου είτε στη μεριά τους καθενός από τους συνυποψηφίους σου σου λέω ότι δεν ανήκω σε κανένα ούτε καν τους ψηφίζω.

Τουτέστιν επανεκτίμησε τις θέσεις σου, συγκέντρωσε τις δυνάμεις σου, κλείσε τα αυτιά σου (αν μπορείς) στους διάφορους κόλακες δίπλα σου που ο καθένας για το δικό του λόγο ταΐζουν το εγώ σου με άφθονη τροφή, και κάνε τις κινήσεις σου. Ο αυτοπροσδιορισμός στο πολιτικό γίγνεσθαι αυτή τη στιγμή είναι ότι καλύτερο σου χρειάζεται...

Ο ψυχογράφος ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ Φίλος σου.
http://www.antdimos.blogspot.com/

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΟΙΤΑΝΕ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Βοηδανδρέου είναι ο εξ απορρήτων του. Πάρτε τσοπανόβλαχο να κάνετε προκοπή. Καλά εκείνον το Κοταντάκη δεν τον έμαθε ακόμα. Κατσούλη όντως θα φτάσεις πολύ ψηλά με τους συμβούλους σου.....

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...