Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Μεγάλο "άγχος" Μοσχολιού

Με σκυμένο το κεφάλι πάνω στα χαρτιά του είναι τις τελευταίες ημέρες ο δήμαρχος Αγρινίου Παύλος Μοσχολιός. Όλο γράφει και σβήνει ονόματα για το υπό κατάρτηση ψηφοδέλτιο του.
Σημερινοί δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του φέρονται ιδιαίτερα δυσαρεστημένοι και μαθαίνουμε ότι δεν θα τον ακολουθήσουν στο μέλλον. Μια από αυτές είναι η σημερινή δημοτική σύμβουλος Βίκυ Πουρνάρα η οποία σήμερα ξεκαθάρισε σε δημοσιογράφο ότι δεν θα είναι υποψήφια στις εκλογές.
Από την άλλη μεριά από το δήμο Νεάπολης η κ. Αγγελική Ρούσση θα είναι από ότι λέγεται, από μέλη της Νομαρχιακής, υποψήφια με τον κ. Μοσχολιό.
Ο δήμαρχος Αγρινίου είναι πολύ σκεπτικός και το χρίσμα που τυπικά θα λάβει τις επόμενες μέρες δεν φαίνεται να του δίνει ιδιαίτερη χαρά.
Ο κ. Αντωνόπουλος έχει μαθαίνουμε την εύνοια 3 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ αλλά και πολιτευτών.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι τις προηγούμενες ημέρες ο κ. Μοσχολιός έκανε το τραπέζι σε βουλευτή και του ζήτησε τη βοήθεια του. Ο βουλευτής δεν αρνήθηκε αλλά δεν κάνει μέχρι αυτή την ώρα καμιά κίνηση υποστήρης.
Μέλη της Νομαρχιακής έχουν ήδη εκφραστεί ξεκάθαρα υπέρ Αντωνόπουλου....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...