Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Γυναίκα δίχως φίμωτρο, αλί που θα την πάρει.

Ποια είναι η εκλεγμένη κυρία στο β΄βαθμό της αυτοδιοίκησης που έχει περισσότερο άγχος αν θα κατεβεί ο κ. Σώκος υποψήφιος στην περιφέρεια από τον ίδιο τον ενδιαφερόμενο;
Η κυρία αυτή είναι "κομμένη" από τον σημερινό δήμαρχο Αγρινίου καθώς στο πρόσφατο παρελθόν κατάφερε να του δημιουργήσει ουκ ολίγα προβλήματα αφού όπως λέγεται δεν μπήκε στη διαδικασία να τρέξει περισσότερο για συγκεκριμένο πρόγραμμα έτσι ώστε να πληρωθούν στην ώρα τους οι εργαζόμενοι.
Εαν δεν είχε δημιουργηθεί το πρόβλημα που είχε σαν αποτέλεσμα να φέρει σε πολύ δύσκολη θέση τον κ. Μοσχολιό, ο οποίος φέρεται να την πέρασε γεννεές 14 και οι φωνές του να ακούγονται μέχρι το συντριβάνι ίσως αν και η ίδια το επιθυμούσε να είχε μια θέση στο ψηφοδέλτιο του.
Τώρα μαθαίνω ότι έχει απίστευτο άγχος εαν θα κατέβει ο κ. Σώκος για να είναι υποοψήφια μαζί του μιας και ονειρεύται ότι θα δοθεί "γραμμή" για την υποστήριξή του και φυσικά την εκλογή της.
Η εν λόγω κυρία διατηρεί θέση από την οποία οι εργαζόμενοι έχουν πολλά παράπονα με αποτέλεσμα όπου σταθούν και όπου βρεθούν να της δίνουν το βραβείο της... ανοιχτής παλάμης!
Που πάει η κυρία χωρίς γιατρό; Ας μην ξεχνάμε ότι η νευροπίεση χτυπάει σε όλες τις ηλικίες...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λιγα για τη ΝτοΝτο γιατι εχει κανει εργο. Μακαρι να ειχαν ντοντο και αλλες πολεις...
Ενας μεσολογγιτης

Ανώνυμος είπε...

Και πόσες θέσεις κατέχει αυτή η κυρία είπαμε;

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...