Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

Τζιμ Κοζώνης - Θύμιος Σώκος και στο βάθος ΑΕΚ...

Συναντήθηκε χθες ο νομάρχης Αιτωλοακαρνανίας με το φερόμενο υποψήφιο δήμαρχο Ναυπάκτου Τζιμ Κοζώνη ;
Ακούσαμε ότι ο Τζιμ συνοδεύονταν από τον πρώην βουλευτή Φωκίδας του ΠΑΣΟΚ Φώτη Αρβανίτη ο οποίος φέρεται να έκανε το κονέ με τον Ελληνοαμερικάνο. Οι τρεις άνδρες μάθαμε ότι αντάλλαξαν όρκους ...αλληλουποστήριξης!
Έτσι έλεγε χθες σε καφενείο της Ναυπάκτου υποστηρικτής του κ. Κοζώνη ο οποίος είναι σοβατζής και αν δεν με γελά η μνήμη μου εργάζεται και στο Κέντρο Υγείας.
Ο αγαπητός τραυματιοφορέας - σοβατζής υποστήριζε με πολύ ένθερμα λόγια ότι ο κ. Κοζώνης θα υποστηριχθεί από το νομάρχη στις εκλογές. Ταυτόχρονα έλεγε ότι αντάλλαξαν αβρότητες λόγω...ΑΕΚ.
Ας μην ξεχάμε ότι ο αγαπητός Ευθύμιος έχει 2 μεγάλες αγάπες...την ΑΕΚ και τον Παναιτωλικό...τον δεύτερο γιατί παίρνει και ψήφους!
Άραγε οι σχέσεις του Ευθυμίου με τον πρόεδρο του Παναιτωλικού είναι ακόμη σε καλό επίπεδο;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Για τον εν λόγω γνωστο τραυματιοφορέα - σοβατζή, καλό θα ήταν να ερευνήσει ο φίλος του και υποψήφιος για το δημαρχηλήκι στη Ναύπακτο (απο την πλευρά του ΠΑΣΟΚ) και προϊστάμενός του (υποδιοικητής στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου) κ. Κανέλος, πότε πηγαίνει για δουλεια στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου και πόσες ώρες τον χρόνο δουλεύει ως τραυματιοφορέας.
Μήπως είναι απο αυτά τα "κοράκια" που βολεύτηκαν στο δημόσιο και δεν πατάνε ποτε, ο κύριος "τραυματιοφορέας" που έχει και συνεργεία σοβατζήδων με ανασφάλιστους αλοδαπούς ?

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...