Αρχειοθήκη ιστολογίου

Τρίτη, Μαρτίου 10, 2020

Τους έχουν από κοντά και τα αποτελέσματα είναι ορατά






Καθώς φαίνεται όταν κάποιος είναι πάνω κατά πάνω που λέει κι ο θυμόσοφος λαός οι δουλειές έχουν αποτέλεσμα. Από την ώρα που ανέλαβε καθήκοντα ο Θανάσης Μαυρομάτης ως αντιπεριφερειάρχης υποδομών τον περασμένο Σεπτέμβριο έγιναν πολλά στην Αιτωλοακαρνανία. Τα χιλιόμετρα του νομού πολλά και τα έργα που τρέχουν ακόμη περισσότερα. Από κοντά παρακολουθεί τις εργασίες και σε πολλές περιπτώσεις είδαμε να δίνονται άμεσα λύσεις, όπως για παράδειγμα στην γέφυρα της Αβώρανης, που από την στιγμή που ενημερώθηκε ο περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης για το τεράστιο πρόβλημα που αντιμετώπιζε η γέφυρα έδωσε εντολή στον αντιπεριφερειάρχη Θ. Μαυρομάτη και βρέθηκε η λύση.


Το τελευταίο διάστημα ξεκίνησαν και οι εργασίες στους καθαρισμούς και τις διανοίξεις ρεμάτων που όπως λένε οι κάτοικοι πολλών περιοχών του νομού είχαν χρόνια να καθαριστούν. Σήμερα από το πρωί ο κ. Μαυρομάτης έδωσε το παρόν στον Μαραθιά στην περιοχή του Θέρμου και στην συνέχεια στην Κάτω Μακρυνού. Οι καθαρισμοί των ρεμάτων γίνονται πρωτίστως για την προστασία των πολιτών , για να μην δούμε ξανά αυτά που έγιναν στο Ζευγαράκι και μετά για λόγους αισθητικής. Ας μην λησμονούμε ότι τα περισσότερα ρέματα περνούν μέσα από χωριά και σε πολλές περιπτώσεις δεν είχαν καθαριστεί για πολλά χρόνια. Από την άλλη μεριά ο Θανάσης Μαυρομάτης το πήρε πατριωτικά το θέμα και «τους έχει από κοντά». Δεν γίνεται αλλιώς δουλειά και για να γίνει πρέπει να γίνονται πολύ συχνά επιτόπιοι έλεγχοι. Όπως και να χει από όπου περνάει ο αντιπεριφερειάρχης μόνο καλά λόγια ακούγονται για την σωστή δουλειά που γίνεται. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν είναι λίγες οι φορές που διαπληκτίστηκε με ορισμένους εργολάβους αφού στόχος του περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη είναι η αξιοποίηση και του τελευταίου ευρώ προς όφελος των πολιτών. Η επιλογή του Ν. Φαρμάκη να τοποθετήσει στο κομμάτι των υποδομών τον κ.Μαυρομάτη αποδίδει και μάλιστα πολύ γρήγορα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

"Έχουμε μάγκα δήμαρχο"

Πολλά τραγούδια έχουν γραφτεί κι άλλα τόσα έχουν ειπωθεί για έναν άντρα που είναι μάγκας. Έμαθα πως είσαι μάγκας, είσαι και μερακλής, του...