Αρχειοθήκη ιστολογίου

Πέμπτη, Μαρτίου 05, 2020

Των φρονίμων τα παιδιά ετοιμάζουν… δήμαρχο

Των φρονίμων τα παιδιά ετοιμάζουν… δήμαρχο

Μετά από όσα συνέβησαν στις δημοτικές εκλογές του περασμένου χρόνου και βλέποντας οι σύντροφοι της Μεγάλης Δούμας ότι τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα ήθελαν, ορισμένοι μάλιστα μίλησαν και για πανωλεθρία, κάποιοι άρχισαν τις διερευνητικές συζητήσεις για να δουν εάν υπάρχει χώρος για τη δημιουργία δημοτικής παράταξης με επικεφαλής νέο πρόσωπο, το οποίο θα καταφέρει να «ενώσει» την κεντροαριστερά.

Σε πρώτη φάση ακούγεται ότι ενδιαφέρθηκε πρόσωπο το οποίο κατέχει διοικητική θέση σε ίδρυμα του νομού, αλλά δεν ικανοποίησε αρκετούς μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ, διότι δεν είναι ευρέως γνωστό. Από την άλλη λέγεται ότι γίνονται κάποιες κινήσεις από την πλευρά κοινοβουλευτικού εκπροσώπου να «περάσει» δικό του άτομο, αλλά κι αυτό ακόμη είναι νωρίς.

Υπάρχουν όμως διεργασίες που έχουν ξεκινήσει δειλά – δειλά εδώ και κάμποσο καιρό, γιατί ίσως να πιστεύουν ότι «των φρονίμων τα παιδιά πρέπει να μαγειρέψουν πριν πεινάσουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

"Έχουμε μάγκα δήμαρχο"

Πολλά τραγούδια έχουν γραφτεί κι άλλα τόσα έχουν ειπωθεί για έναν άντρα που είναι μάγκας. Έμαθα πως είσαι μάγκας, είσαι και μερακλής, του...