Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

Οι Αγιορείτες πατέρες διαψεύδουν την “εντολή” από την Παναγία




Τις τελευταίες ώρες στο fb κυκλοφορεί από κάποιους η «εντολή» της Παναγίας που ζητά από κάθε ορθόδοξο σπίτι να σχηματίσει έξω από την πόρτα του έναν σταυρό από αγνό παρθένο ελαιόλαδο. Την συγκεκριμένη «εντολή» πόσταραν δεκάδες πολίτες χωρίς καν να μπουν στην διαδικασία να διασταυρώσουν κατά πόσο η συγκεκριμένη δημοσίευση ήταν ή όχι αληθινή. Κι όπως γίνεται σε άπειρες περιπτώσεις όχι μόνο δεν ήταν αληθινή αλλά ανακοίνωση του Αγίου Όρους διαψεύδει κατηγορηματικά ότι υπήρξε τέτοια «εντολή» από τους άγιους πατέρες.

Το Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων Romfea.gr, επικοινώνησε με αγειορίτες πατέρες οι οποίοι το διέψευσαν .


«Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί ένα μήνυμα τόσο στο διαδίκτυο όσο και στα κινητά, προερχόμενο δήθεν από το Άγιον Όρος.

Το εν λόγω μήνυμα γράφει τα εξής:

«Ειδικές οδηγίες από το Άγιο Όρος και τους άγιους πατέρες μας. Στη χθεσινή λιτανεία προς την Παναγιά τους είπαν για κάθε Ορθόδοξο οικιακό σπίτι να έχουν ένα Σταυρό στην μπροστινή πόρτα απόψε! Αν δεν έχετε, σχηματίστε ένα με το δάχτυλό σας βουτηγμένο σε ελαιόλαδο! Εντολή από την Παναγία. Πες όλη την οικογένειά σου.»

Το Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων Romfea.gr σε επικοινωνία που είχε με αγιορείτες πατέρες το διέψευσαν κατηγορηματικά, προτρέποντας παράλληλα τους χριστιανούς μόνο στις επίσημες ανακοινώσεις της Ιεράς Κοινότητας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...