Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Τάκης Κοτσόριος νέα υποψηφιότητα στο δήμο Μεσολογγίου

"Άλλος με τη βάρκα μας"...
Φαίνεται πως το κλίμα στο Μεσολόγγι σηκώνει έναν ακόμη υποψήφιο δήμαρχο. Ο Τάκης Κοτσόριος, πρόεδρος των αλιέων Ελλάδας αποφάσισε να κατέβει στις εκλογές του Νοέμβρη. Ο κ. Κοτσόριος προέρχεται από το χώρο του ΠΑΣΟΚ από τον οποίο πριν δοθεί χρίσμα μετρά ήδη δυο ανεξάρτητες υποψηφιότητες.
Εντός των ημερών πρόκειται να πραγματοποιήσει ανοιχτή συγκέντρωση κάλεσμα στους πολίτες Μεσολογγίου Αιτωλικού και Οινιαδών.
Ο κ. Κοτσόριος προέρχεται από μια τάξη η οποία έχει δόσει στο Μεσολόγγι ζωή και σήμερα απαξιώνεται από την πολιτεία η οποία όχι μόνο δεν σκύβει πάνω από τα προβλήματα τους αλλά σε πολλές περιπτώσεις τους δημιουργεί μεγαλύτερα.
Μαθαίνουμε ότι οι σχέσεις του κ. Κοτσόριου με το νομάρχη Αιτωλοακαρνανίας είναι στο χειρότερο σημείο μιας και οι ψαράδες κατηγορούν το νομάρχη για ανυπαρξία στα προβλήματα τους, απούσια στηρίξης των αιτημάτων τους και του θυμίζουν ότι ήταν αυτοί που πριν 4 χρόνια έβαλαν πλάτη για τη νίκη του στο Μεσολόγγι.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

μαθανε οτι.....και....θελουμε και εμεις βαγιών κυρ ..προεδρε!!!

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...