Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

Ο αγαπητός Γρηγόρης είναι γέννημα θρέμμα Αγιοκωσταντινιώτης και δημοτικός σύμβουλος στο Αγρίνιο. Πριν από κάποια χρόνια συνόδευσε αποστολή του Δήμου σε χώρα του εξωτερικού. Πριν φτάσουν στο προορισμό τους έκαναν μια στάση στη Βενετία.
Εκεί κατέβηκαν από το λεωφορείο και περίμεναν το καράβι που θα τους μετέφερε σε ένα από τα νησάκια της περιοχής. Όμως η τροχαία σφύριζε γιατί είχαν παρκάρει παράνομα. Γρήγορα- γρήγορα μπήκαν ξανά στο λεωφορείο για να πάνε σε άλλο σημείο του λιμανιού.
Ο Γρηγόρης όμως άφαντος. Τον κάλεσαν στο κινητό τηλέφωνο και τον ρώτησαν που είναι. «Κοίταζα τις βάρκες που κουνιόταν», ήταν η απάντηση. Του είπαν να πάρει ταξί από την παρακείμενη πιάτσα και να πει τη διεύθυνση. Έλα όμως που ο Γρηγόρης δεν έβλεπε ούτε το ταξί που ήταν δίπλα του και δε σκάμπαζε  ο έρμος γρι Ιταλικά ή Αγγλικά ! Μετά βασάνων τελικά τους βρήκε. Όταν μετά από κάποιες μέρες έφτασαν στον προορισμό τους ο Γρηγόρης μοίραζε το τηλέφωνό του στις άλλες αποστολές σε χαρτάκια από τα πακέτα τσιγάρα που είχε αγοράσει στα duty free.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...