Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Άσε το κρυφά ...κρυμμένα!



Κρυφή προσπάθησαν κάποιοι να κρατήσουν τη συνάντηση τους με το νέο διοικητή του νοσοκομείου Αγρινίου... Έλα όμως που κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει, αφού άνθρωπος του νέου Δ.Σ. του νοσοκομείου, με την ευγένεια που τον διακρίνει, μας απάντησε όταν ρωτήθηκε ότι συναντήθηκε ο νέος διοικητής τόσο με το σωματείο των εργαζομένων όσο και με τους γιατρούς για μια πρώτη ενημέρωση.
Αλήθεια τι προσπαθούσαν να κρύψουν κάποιοι και γιατί; Είναι δυνατόν να μείνει κρυφό κάτι τέτοιο την ώρα που και στη μια και στην άλλη συνάντηση υπήρχαν αρκετοί άνθρωποι; Από την άλλη αναρωτιέμαι τι είχαν να κρύψουν κάποιοι και δεν ήθελαν να μαθευτούν οι συναντήσεις;
Αύριο θα επισκεφθεί την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στην Πάτρα ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας, όπου θα συναντηθεί με τους νέους διοικητές αλλά και τους ΔΥΠΕάρχες.
Αυτή η συνάντηση δεν έμεινε κρυφή...
Καλό θα ήταν να μην θεωρούν κάποιοι ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω από το δάχτυλό τους, γιατί ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αλλαγή φρουράς αλλά παλαιά...

Τώρα που πέρασαν οι απόκριες και μπήκε η σαρακοστή εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ οι σύντροφοι θα κληθούν να εκλέξουν τον εκλεκτό τους γραμματέα... Αλλαγή...