Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010



Αγαπητέ Κεραμιδόγατε,

δεν ξέρω αν μέχρι το τέλος της εβδομάδας μετά τα όσα συμβαίνουν θα τοποθετηθεί στο νοσοκομείο ο Γιάννης Μπίνας ή αν θα χρεώσουν από το Υπουργείο την κατάσταση των νοσοκομείων της χώρας στους απερχόμενους.
Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι αύριο το πρωί, ύστερα από εισήγηση που δέχτηκε, μάλλον δεν θα πάει στην έκτακτη Γενική Συνέλευση των εργαζόμενων και των γιατρών στον πραύλιο χώρο του νοσοκομείου. Το πιθανότερο να μην επιθυμεί να "χρεωθεί" όλα αυτά. Από την άλλη μεριά όμως να θυμίσω ότι πέρισι σε κάτι ανάλογο είχε πάει ως δημοτικός σύμβουλος. φέτος έπαψε να είναι δημοτικός σύμβουλος ή μήπως ισχύει η σοφή λαική ρήση "φοβάται ο Γιάννος το Θεριό..."

Υ.Σ. και που σαι ...μην περιμένεις να πετύχεις κανένα Μπίνα στα κεραμίδια  Μόνο οι πραγματικοί γάτοι περπατούν στα κεραμίδια τις νύχτες και ...βλέπουν! Ας έχουμε λοιπόν τα μάτια μας ανοιχτά στο...σκοτάδι!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

..αμαν, τι μπηχτη ειναι αυτη για τον Παπανδρέου που του σφίγγει;
χαχαχαχα..

Ανώνυμος είπε...

αραγε τι θα πουν τα ιδια τετριμμενα ξυλινα λογια των συνδικαλιστων της δεκαρας αν δουλευαν οσο μιλανε θα ηταν καλυτερα ερχονται ασχημες μερες για το γενικο νοσοκομειο αγρινιου τυχερος εισαι γιαννη που φευγεις και ας μην το καταλαβαινεις τωρα θα το δεις συντομα καλος ησουν παντως θα σε θυμομαστε και θα σε αγαπαμε και ας ειμαστε αντιθετο κομμα

Αλλαγή φρουράς αλλά παλαιά...

Τώρα που πέρασαν οι απόκριες και μπήκε η σαρακοστή εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ οι σύντροφοι θα κληθούν να εκλέξουν τον εκλεκτό τους γραμματέα... Αλλαγή...