Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Πολιτιστικό Εργαστήρι Πυληνίων


Η στενή και αρμονική συνεργασία του Δήμου Πυλήνης και του Πνευματικού του Κέντρου με τους πολιτιστικούς συλλόγους των τοπικών διαμερισμάτων έχει αποδώσει σημαντικούς καρπούς τα τελευταία χρόνια σε όλα τα επίπεδα με επίκεντρο την προαγωγή και την ανάδειξη πολιτιστικών δράσεων. Αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας είναι η δημιουργία χορευτικού τμήματος, ερασιτεχνικής θεατρικής ομάδας, τμημάτων εκμάθησης παραδοσιακών μουσικών οργάνων (κλαρίνο, κανονάκι, λαούτο, τουμπερλέκι) και εικαστικού εργαστηρίου.
Οι συγκεκριμένες δράσεις αποκτούν πλέον τη δική τους στέγη στη Ναύπακτο το «Πολιτιστικό Εργαστήρι Πυληνίων», ένα χώρο συνάντησης, δημιουργικής ενασχόλησης και ουσιαστικής επαφής με τον πολιτισμό.Την Κυριακή 21 Μαρτίου 2010 και ώρα 18.00 εγκαινιάζουμε το «Πολιτιστικό Εργαστήρι Πυληνίων» στη Ναύπακτο (οδός Δ. Ευθ. Πλαστήρα 13, δίπλα στο ζαχαροπλαστείο Ρήγα) και σας καλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωσή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αλλαγή φρουράς αλλά παλαιά...

Τώρα που πέρασαν οι απόκριες και μπήκε η σαρακοστή εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ οι σύντροφοι θα κληθούν να εκλέξουν τον εκλεκτό τους γραμματέα... Αλλαγή...