Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Σε ενωτικό κλίμα η συνέλευση μελών του ΣΥΡΙΖΑ




Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στην αίθουσα του δημοτικού Πάρκου Αγρινίου η συνέλευση μελών του ΣΥΡΙΖΑ Αγρινίου με θέματα όπως τον καταμερισμός αρμοδιοτήτων, οργάνωση της οικονομικής δουλειάς και του κόμματος και το ζήτημα της Τ.Α.
Στην σημερινή συνέλευση παρευρέθησαν περίπου 130 μέλη ενώ υπήρξαν παράπονα πως δεν ενημερώθηκαν όλοι.
Μιλώντας στο AgrinioNet.gr ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Ζέρης ανάφερε ότι «ήταν η πρώτη γενική συνέλευση για το 2014 που έγινε με την νεοεκλεγείσα γραμματεία από τις τελευταίες εκλογές που έγιναν στην τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Αγρίνιο. Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν το ζήτημα της Τ.Α, η οργάνωση των οικονομικών και του κόμματος. Όσον αφορά την Τ.Α έχουμε προγραμματίσει ανοιχτή συγκέντρωση για τις 19 Ιανουαρίου στο Επιμελητήριο στις 11 το πρωί, για την ίδρυση αυτοδιοικητικής παράταξης στην οποία θα συμμετέχουμε σαν ΣΥΡΙΖΑ. Η σημερινή γενική συνέλευση πραγματοποιήθηκε σε ένα κλίμα χωρίς τις συνήθεις αντεγκλήσεις και η απόφαση ήταν ομόθυμη να πάμε ενωμένα για την υλοποίηση των στόχων του κόμματος που είναι η ανατροπή του σκηνικού που υπάρχει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φωτογράφος "καβάλησε" τους δημοσιογράφους για να βγάλει φωτογράφιες

  25η Μαρτίου στο Αγρίνιο και από νωρίς στην Πλατεία Δημοκρατίας έχει μαζευτεί κόσμος για να παρακολουθήσει τυην παρέλαση. Σιγά σιγά όλοι π...