Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Μεγάλος ντόρος στο Ξηρόμερο από την απόλυση Γαλούνη


Ερωτήματα και πολλές συζητήσεις άνοιξε η αμετάκλητη απόφαση του Αρείου Πάγου σχετικά με την απόλυση από την θέση που διατηρούσε στο ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας ο πρώην δήμαρχος Αλυζίας, νυν δημοτικός σύμβουλος Ξηρομέρου και υποψήφιος δήμαρχος Ερωτόκριτος Γαλούνης.

Ο κ. Γαλούνης είχε διοριστεί στο πρώην ΤΕΙ Μεσολογγίου ως υπάλληλος κλάδου ΤΕ Τεχνολόγων Γεωπονίας πριν από πολλά χρόνια και σύμφωνα με πληροφορίες του AgrinioNet.gr είχε φροντίσει λόγω της ενασχόλησης του με τα κοινά να μην έχει πατήσει το πόδι του στην εργασία του σχεδόν ποτέ…
Η απόλυση του κ. Γαλούνη ήρθε λίγο πριν την συνταξιοδότηση του και σύμφωνα με κύκλους του ΤΕΙ λέγεται ότι μέχρι πρόσφατα συνάδελφοι του, καθηγητές, αλλά και η διοίκηση του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος τον αναζητούσαν.
Μάλιστα οι νεώτεροι φέρονται να υποστηρίζουν ότι άκουγαν για έναν Γαλούνη αλλά ποτέ δεν τον είχαν δει στο ΤΕΙ να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε κάποιο τμήμα.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες υπήρξε σωρεία παραπτωμάτων του κ. Γαλούνη όπως παράβαση καθήκοντος, πληρωμή από δυο και παραπάνω υπηρεσίες του δημοσίου ταυτόχρονα, κατά παράβαση της σχετικής νομοθεσίας κ.α.
Ο πρόεδρος του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας κ. Καπλάνης εφάρμοσε τις αμετάκλητες αποφάσεις του Αρείου Πάγου για την υπόθεση Γαλούνη και πλέον ο υποψήφιος δήμαρχος Ξηρομέρου είναι απολυμένος.

Σημειωτέον τα συγκεκριμένα αδικήματα λέγεται ότι του στερούν δικαίωμα της υποψηφιότητας του στις επικείμενες εκλογές...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φωτογράφος "καβάλησε" τους δημοσιογράφους για να βγάλει φωτογράφιες

  25η Μαρτίου στο Αγρίνιο και από νωρίς στην Πλατεία Δημοκρατίας έχει μαζευτεί κόσμος για να παρακολουθήσει τυην παρέλαση. Σιγά σιγά όλοι π...