Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Με πλαστά πτυχία και παραποιημένα πιστοποιητικά εργάζονταν στο νοσοκομείο Αγρινίου




Το θέμα που μονοπωλεί εδώ και αρκετές ημέρες τους εργαζόμενους σε όλες τις βαθμίδες του νοσοκομείου Αγρινίου δεν είναι άλλο από τα πλαστά πτυχία και τα παραποιημένα δικαιολογητικά κάποιων που εργάζονται στο συγκεκριμένο ίδρυμα αρκετά χρόνια.

Οι πληροφορίες οι οποίες διαρρέουν από κύκλους του νοσοκομείου αναφέρουν ότι κάποιοι υπάλληλοι και κάποιοι από το νοσηλευτικό προσωπικό είχαν παραποιήσει τις βαθμολογίες των πτυχίων τους ώστε να καταλάβουν θέσεις προϊσταμένων που σημαίνει περισσότερα χρήματα.

Στο νοσοκομείο Αγρινίου φαίνεται ότι κάποιοι συνάδελφοι των επίορκων υπαλλήλων γνώριζαν τι συνέβαινε και μετά τον έλεγχο που βρίσκεται σε εξέλιξη ζητούν να ξεκαθαρίσει το θέμα και να τιμωρηθούν γιατί όπως υποστηρίζουν «είχαν κάλυψη άνωθεν» και αφήνουν να εννοηθεί ότι υπάλληλοι που φέρονται να έχουν «ανεβάσει» τις βαθμολογίες των πτυχίων είχαν διαφορετική μεταχείριση από διάφορες διοικήσεις που πέρασαν από το νοσοκομείο.

Πληροφορίες του AgrinioNet.gr αναφέρουν ότι πρόκειται για 5 άτομα από τα οποία κάποιοι εργάζονται στο νοσηλευτικό προσωπικό και κάποιοι στο διοικητικό. Μάλιστα λέγεται ότι κάποια κατάφερε να ανεβάσει το βαθμό πτυχίου από το 6 και στη συνέχεια να καταλάβει ανώτερη θέση, ενώ κάποια άλλη λέγεται ότι παρουσίασε πλαστό πτυχίο ξένης γλώσσας. Υπάρχους επίσης φήμες ότι δυο ακόμη πρόσωπα τα οποία έχουν μεταξύ τους συγγενική σχέση, βρέθηκαν στο μάτι του κυκλώνα αφού για να καταλάβουν τις θέσεις στις οποίες υπηρετούν παρουσίασαν παραποιημένα έγγραφα.

Περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...