Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Απαντά ο Ε. Γαλούνης και δηλώνει ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος


Σχετικά  με δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών  στον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο ,που αναφέρονται στο πρόσωπό μου και προς ενημέρωση των πολιτών , αποκατάσταση της αλήθειας , αλλά  και προς διασκέδαση κάθε δυσμενούς εντύπωσης που επιχειρείται να δημιουργηθεί σε βάρος μου,  καθιστώ γνωστά τα ακόλουθα : 

Με την υπ΄αρ. 77/2012 απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Δυτικής Στερεάς Ελλάδος κηρύχθηκα ένοχος και μάλιστα κατά πλειοψηφία, γιατί στις 20-3-2005 με την ιδιότητα του Δημάρχου του Δήμου Αλυζίας δεν προέβην στην έκδοση άδειας ίδρυσης και λειτουργίας ποιμνιοστασίου δημότη του Δήμου Αλυζίας στο Τοπ. Διαμέρισμα Αρχοντοχωρίου , όπως είχε αποφασισθεί με την υπ΄αρ. 11/2005 απόφαση του δημοτικού συμβουλίου του παραπάνω Δήμου , ήτοι για παράβαση του άρθρου 259 ΠΚ (παράβαση καθήκοντος) .Σημειωτέον , ότι για την ίδια   παραπάνω  αποδιδόμενη σε εμένα πράξη, είχα κηρυχθεί αθώος με βάση την υπ΄αρ. 984/2010 απόφαση του Τριμελούς Εφετείου  Πατρών. Επανήλθε δε η υπόθεση ενώπιον του Εφετείου Δυτικής Στερεάς Ελλάδος κατόπιν αναίρεσης του Εισαγγελέα Αρείου Πάγου .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...