Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

«Φυλάνε» το Θεόδωρο στην «πατλιά» του Θέρμου




«Ο παλιός είναι αλλιώς αλλά και ο νέος είναι ωραίος» και αυτό καθώς φαίνεται έρχεται και δένει με τις κινήσεις που κάνει από την πλευρά του ο δήμαρχος Θέρμου Θ. Πορφύρης και από τη δική του ο Σ. Κωσταντάρας.

Οι δυο παλιοί αντίπαλοι στο δήμο Θέρμου επικοινώνησαν τηλεφωνικά με πρωτοβουλία του πρώτου πριν από λίγες μέρες, για να του προτείενει να «συνεργαστούν» και να κατεβάσουν «κοινό» υποψήφιο στις εκλογές για το δήμο. Η συνεργασία αυτή στην περίπτωση που πραγματοποιηθεί θα αφήσει εποχή στο Θέρμο...

Ο κ. Κωσταντάρας όμως δεν απάντησε και σύμφωνα με πληροφορίες του AgrinioNet.gr η απάντηση που αναμένεται να δώσει στον Θεόδωρο όπως ακούγεται από το στενό του περιβάλλον θα είναι αρνητική.

Από την μεριά του όμως ο κ. Πορφύρης κάθεται στον δημαρχιακό θώκο 20 σχεδόν χρόνια, δηλαδή 5 τετραετίες και μάλιστα συνεχόμενες!!!!!

Ο παλιός λοιπόν που έχει φτάσει τα 71 λέγεται ότι πρότεινε στον κ.Κωσταντάρα δυο ονόματα της κ. Σύρου Αγλαίας και του κ. Θόδωρου Κασόλα. Η πρώτη η οποία τυγχάνει μεγάλης αποδοχής στο Θέρμο αν σκεφτεί κανείς ότι έχει τον πρώτο ρόλο στις εκδηλώσεις για τον ΠατροΚοσμά τον Αιτωλό κάθε καλοκαίρι στο Θέρμο και όχι μόνο, λέγεται ότι αρνήθηκε την πρόταση.

Όσον αφορά τον κ. Κασόλα μέλος του Δ.Σ του ΤΕΕ ακούγεται ότι δέχτηκε την πρόταση και την προσεχή Παρασκευή ο κ. Πορφύρης αναμένεται να ζητήσει συνάντηση με τον κ. Κωσταντάρα για να του ανακοινώσει τις προθέσεις του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...